2777
2789

ببینید من بهش به رلم گفتم که دیگه فقط شبا میتونم باهات حرف بزنم خواهرم اومده اتاق من بمونه موقع خواب میتونم تلفنی باهات حرف بزنم با این حال هر وقتم زنگ میزد برا چند دیقه باهاش حرف میزدم اینم بگم همیشه من میرم تو دعوا ها معذرت خواهی میکنم و زنگ میزنم و پیام میدم همیشه شبا میبینم خیلی وقته گذشته پیام نمیده خودم پیام میدم میبینم انلاینه ولی به من پیام نداده حالا ديروز اومده دو بار بهم زنگ زده تو مدت زمان ی دیقه بعد اون کلا زنگ نزد تا اینکه شب خودم بهش زنگ زدم باهم خندیدم و اینا گفتم شب میای حرف بزنیم گفت باشه میام شد ساعت ۱ شب ک دیدم پیام نمیده خودم بهش پیام دادم دیدم انلاینه اومد باهاش عادی حرف زوم ک یهو گفت وایسا بعد چند دیقه پیام فرستاد صدام زد قناری دیگ منم ناراحت بودم جواب ندادم و از طرفی چشام خواب رفت بعد چن دیقه با صدای مسیج بیدار شدم دیدم بدون اینکه زنگ بزنه ک بیدار شم گفت شب بخیر منم تو همون دیقه بهش با ناز گفتم ببخشید خوابم برد با اینکه از دستش ناراحت بودم دیدم نوشت نمیخوام تا فردا شب باهات حرف بزنم و زد بلاکم کرد همه جا 

بنظرتون چیکار کنم 

خیلی از دوستام میگن خیلی به این پسر بها میدی روش بهت برا ب احترامی و اذیت کردنت باز شده 

خودش هم خیلی اقتا به شوخی میگه من باز هر چقدر به تو بدی کنم تو نمیری بخاطر همینه تورو از بقیه دخترا خاص تر میبینم ولی همیشه با اینکه اینو میدونه و میدونه چقدر زود رنجم اذیتم میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این خیلی بده دختر...مراقب باش فقط بهت دست نزنه ..چون شدیدا وابستش میشی و مطمئن باش میزارتت و میره سراغ یکی دیگه حتی اگر هم نره و بمونه تا اخر و ازدواج این حرفها بدون کسی هست ک تا اخرش ازارت میده تنها یک راه داری اینکه بهش نچسبی هعی پیگیرش نباشی بزاری تا خودش بیاد سمتت التماسش اصلا نکن وگرنه ضررش رو خودت میبینی

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

تو اگر دخترم بودی ،و متوجه همچین چیزی میشدم ،اولین حرفی که بهت میزدم ،میگفتم دخترم وقتی یواشکی یه کاری رو انجام میدی ،پس می‌دونی اون کار اشتباه ،پس یعنی هنوز برای اون کار بچه هستی .و اجازه نده هر کسی از احساس معصومانه ات ،سواستفاده کنه .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
ولش کت زیادی بهش بهادادی بی محلش کن اگه سرش جایی گرم نباشه خودش میاد

اگه بی‌محلی کنم یا خودم نرم طرفش انقدر مغروره که برنمیگرده نمیدونم اصلا منو دوست داره یا نه خیلی وقتا حس میکنم رابطمون ی طرفس به خودشم گفتم میگه نه اینطور نیس

چیکار کنم که درست بشه اخلاقش که همش بیاد طرفم؟

اگه بی‌محلی کنم یا خودم نرم طرفش انقدر مغروره که برنمیگرده نمیدونم اصلا منو دوست داره یا نه خیلی وقت ...

ب زور نمیشه کسی رو نگه داشت و عاشق خود کرد باید خودش بخواد هر چ دست نیافتنی باشی بهتره هر چ همیشه در دسترس باشی اخر میره

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
تو اگر دخترم بودی ،و متوجه همچین چیزی میشدم ،اولین حرفی که بهت میزدم ،میگفتم دخترم وقتی یواشکی یه کا ...

😅😅۱۹ سالمه خانواده هر دومون در جریانن قصد جدی بود اما من خودم قبول ندارم تا تموم شدن ترم دانشگام و رسیدن ب شغلم فکر ازدواج باشم و میخواستم طی این مدت بیشتر همو بشناسیم  ولی انگار که من انقدر لی لی به لالاش گذاشتم دیگ براش اهمیتی نداره بود و نبودم 

اگه بی‌محلی کنم یا خودم نرم طرفش انقدر مغروره که برنمیگرده نمیدونم اصلا منو دوست داره یا نه خیلی وقت ...

نرو طرفش کلا فک کن وجود نداره

حطش بزن محلش نده همین

برا خودت ارزش بذار اینطور داری خودتو بی ارزش میکنی

غرور داشته باش

خوب والا شماها اعصاب دارین اینقدر به دوست پسراتون بها میدین، کاش یکم اعصاب شمارو ما متاهلا داشتیم که با اخلاق شوهرامون بسازیم ،نمیدونم چه سریه زنا با دوست پسراشون سازگارن با شوهراشون نه،بابا ول کنید این پسرای به درد نخور و چرت رو 

کلا سردی و یطرفه بودن این رابطه ازینجا معلومه!

تموم شده الکی یه نخ باریک داری ازش میکشی!!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

یاد ثریا قاسمی تو سریالا افتادم که شوهرش همیشه بد اخلاق و عصبی بود ولی ثریا قاسمی با یه سینی چایی و گفتن آقا سعی می‌کرد دل شوهرش رو نرم کنه

بیخیال چرا اینقدر خودتو دست پایین گرفتیط؟ همسنای تو تا پسره براسون آیفون نخره راضی نمیشن باهاش حرف بزنم اونوقت تو