2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 46 پست
😍 چ چیزای دوس داشتی؟

قبلي عاشق شيرني خصوصا خامه ايي 

اين حالم از هرچي شيرنيه بهم ميخوره در كل تا الان ٨كيلو كم كردم ولي بيشتر ميلم به ترشيه خصوصا اوايل اونقد ترشي خوردم افتادم به خونريزي 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چالش عکس کودک😍

شماره80

https://rubika.ir/joinc/CEFAAHHH0YHXCOEMLODGYQMJUZKCVNRF

بیشترین لایک350به بالا😍

نفر اول300تومن

نفر دوم 200تومن

و نفر سوم 100تومن 

مهلت چالش تا 30ام⚘️🌹

عکس فرزندتو به این آیدی بفرس

@toran_gz

ای خدا خیلی سخته ادم این همه تحمل کنه الان من کی برم معلوم میشه دختره یا پسر

ان تي جاي خوب بري ميفهمه 

و در كل اگه خيلي دوست داري و مهمه ازمايش تو هشت هفته كه بارداري قبليم دكتر گفت دو تومنه ٥سال پيش گفتم خانم دكتر بدم كه چي🤣 من سر اين بيشتر كنجكاو بودم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
وای خدا دیگه کم بخورم ترشی🫨

من ترشي بندري و سير زياد خوردم منظورم ترشكو لواشك نيستا اره خيلي مراقب باش

من ترشي بندري و سير زياد خوردم منظورم ترشكو لواشك نيستا اره خيلي مراقب باش

منم ترشی عاشقش شدم دهنم اب میفته

عاشق پرتغال و کیوی

کلا ترش

اوایلم فقط بامیه خوردم

من فقط هوس ترشی و شوری می کنم احتمال دختر داد هر دو رو،،ضربان قلب یکیشون هم ۱۶۸ بود اون یکی ۱۶۵،،بتام هم خیلی بالا بود از اول،،صورتمم جوش زده و....

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!