2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

141 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من از طریق همسرم مبتلا شدم کل دستگاه تناسیلیم دون دون شده خارش و سوزش دارم بیشتر سوزش کسی بوده تجربه داشته باشه و ایا راه بهبودی هست؟میترسم سرطان دهانه رحم بگیرم 

ببین سرطان به این سرعت نیست ولی خوب باید سریعا بری دکتر با لیزر از بین میرن.و حسابی سیستم ایمنیتو قوی کن.حتما برو دکتر خطرناکه متاسفانه.

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

برو لیزر بسوزون یا فریز کن

ولی چیزایی که باید رعایت کنی: اولا ابنکه سیستم ایمنیتو خیلییی باید قوی کنی.مولتی ویتامین ویتامین ای فولیک اسید و ویتامین سی.....انواع میوه سبزی فلفل دلمه وقارچ و فلان.رو بیار به سالم خواری به هیچ وقت فست فود و نوشابه و شیرینی و چیزایی که قند مصنوعی دارن نخور.استرس نکش.اگه میتونی ورزش کن.واکسنشم بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین سرطان به این سرعت نیست ولی خوب باید سریعا بری دکتر با لیزر از بین میرن.و حسابی سیستم ایمنیتو قو ...

بعدسقطم و عمل کورتاژ متوجه اینا شدم خیلی میترسم یه بار موقع معاینه یه گوشت اضافه کنار رونم بود بخاطر استفاده ژلت دکتره چنان گفت وای زگیل داری چقد حرفم زد انگار ایدز داشتم 😕ی دکتر دیگه دید گفت زگیل نیست اما الان بعد عمل کورتاژ رونجام دون دون شده 

بعدسقطم و عمل کورتاژ متوجه اینا شدم خیلی میترسم یه بار موقع معاینه یه گوشت اضافه کنار رونم بود بخاطر ...

حتما برو متخصص زنان و پیگیری کن اینکه زگیل زدی یعنی تایپ نگران کننده نیست زگیلت و با دارو و تقویت بدنت خوب میشی و البته با لیزر.تا میتونی سیر بخور خیلی خوبه

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲