هندونه_کوچولو78 مدیر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 968 عنوان اگر رستوران کره ای برین چی سفارش میدین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 38 پست فردا میخوام برم رستوران کره ای بنظرتون چی سفارش بدم؟چه غذاییو امتحان کردین خوشتون اومده؟خودم نودل دریایی رو دوست دارم امتحان کنم چون توش صدفم داره و تاحالا صدف امتحان نکردمدامپلینگ گوشت و جابچائه ام جز انتخابامه بنظرتون کدومش بهتره؟ 1403/01/26 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هندونه_کوچولو78 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 968 واییی😂😂😂 خوش بگذره اره یبار سفارش داده بودم خوب بود😁 اگر اینستا داری کمپ مزه رو سرچ کن ببین منو هاش غذاهای کره ای داره یانه
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7276 باشه عشقمم حتمااا🥺❤️ تهران بودی میگفتم توام بیای باهم بریم😢😢 به جاش املت و سوسیس تخ مرغ عمو حسن ... ایشس مرتیکه با ثوثیثای خودش مسموم شدهه😂😂😂😂 شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…
هندونه_کوچولو78 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 968 ایشس مرتیکه با ثوثیثای خودش مسموم شدهه😂😂😂😂 خیلیا تعریف میکنن از غذاهاش🤣🤣🤣یه ویدیو دیدم ازش با هشت پا املت درست کرد خیلی خوشمزه شده بود انگار یارو خیلی خوشش اومده بود🤣🤣🤣🤣
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7276 عه دست گلت درد نکنه 🥺من اصن نمیدونسم تو ایران رستوران کره هست وگرنه تو فیلماشون یه جور غذا هارو میخورن مخصوصا مندو رامیون رو ادم چشمش در میاد😂😂😂🤣 شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…
هندونه_کوچولو78 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 968 عه دست گلت درد نکنه 🥺من اصن نمیدونسم تو ایران رستوران کره هست وگرنه تو فیلماشون یه جور غذا ه ... فدات شم😍😍😍🤣🤣اره موافقم خیلی خوشمزه غذا میخورن ادم هوس میکنه.فروشگاه های اینترنتیم هست غذاهای کره ای بفروشه ارسال به سراسر کشورم دارن
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7276 خیلیا تعریف میکنن از غذاهاش🤣🤣🤣 یه ویدیو دیدم ازش با هشت پا املت درست کرد خیلی خوشمزه شده بود انگ ... واییی 😂😂😂اونو دیدی ماهیو از دریا دراورده بود؟😂جونورا همین میفهمن قرار بدست این پخته بسن از قبل خودکشی میکنن😂😂 شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…
هندونه_کوچولو78 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 968 واییی 😂😂😂 اونو دیدی ماهیو از دریا دراورده بود؟😂 جونورا همین میفهمن قرار بدست این پخته بسن از ق ... ارههه ماهی مرده رو الکی مثلا صید میکنه 🤣🤣🤣🤣ماهیم انقدر پخته بود که نرم شده بود کلا وا رفت بدبخت
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7276 فدات شم😍😍😍 🤣🤣اره موافقم خیلی خوشمزه غذا میخورن ادم هوس میکنه.فروشگاه های اینترنتیم هست غذاهای ... نشی خوشگله😘اره راست میگی ازین به بعد بزنم تو کار غذای کره ای😂 شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7276 ارههه ماهی مرده رو الکی مثلا صید میکنه 🤣🤣🤣🤣ماهیم انقدر پخته بود که نرم شده بود کلا وا رفت بدبخت روح ماهیه در غذابه😂😂😂😂 شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…
هندونه_کوچولو78 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 968 نشی خوشگله😘 اره راست میگی ازین به بعد بزنم تو کار غذای کره ای😂 ❤️😍😘🤩اره دقیقااا من یکی از آرزوهام اینه اکثر غذاهای دنیارو تست کنم کلا چیزای متنوع رو تست کنم دونه دونه
هندونه_کوچولو78 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 968 روح ماهیه در غذابه😂😂😂😂 دقیقااا فقط اونجا که گفت بهداشت خط قرمزه منه🤣😐🤦♀️
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7276 ❤️😍😘🤩 اره دقیقااا من یکی از آرزوهام اینه اکثر غذاهای دنیارو تست کنم کلا چیزای متنوع رو تست کنم د ... منم کاش یه عالمه پول داشتم دیگه کارم نمیکردم فقط با تور میرفتم مسافرت چیزای جدید امتحان میکردم😅 شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…
هندونه_کوچولو78 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 968 جاجانگمیون ممنون عزیزمم بابت پیشنهادت 🤩😍🤩😍حتما امتحان میکنممم نودل با سس سویا و سس لوبیا سیاهه درسته؟
هندونه_کوچولو78 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 968 منم کاش یه عالمه پول داشتم دیگه کارم نمیکردم فقط با تور میرفتم مسافرت چیزای جدید امتحان میکردم😅 اره واقعااا😍🤩البته آرزوی محالیم نیس حتما بهش میرسیممم😍😍😍