2777
2789
عنوان

هزینه***

363 بازدید | 26 پست

سلام الان هزینه دانشگاه دولتی چقدر شده؟ من یه رشته ای قبول شدم وقتی رفتم بررسی کردم دیدم ترمی حداقل ۱۵ میلیون هزینه های کلیش (غذا - خوابگاه و ...) میشه؟ اون موقع ینی ۶ سال پیش ما ترمی ۱ ملیون می دادیم؟ آیا بنظرتون ارزش داره بالای ۲۵ سال بریم دانشگاه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رشته خوبی هست و میخای بری سرکار و توشرتون آینده شغلی داره برو اگه بچه داری و ازدواج کردی و فقط میخوای مدرک بگیری و بشینی خونه واقعا ارزش ندارد و تو شهرتون از اون مدرک به کار نیاد

اگه رشته خوبی هست و میخای بری سرکار و توشرتون آینده شغلی داره برو اگه بچه داری و ازدواج کردی و فقط م ...

نه مجردم تقریبا ۲۷ سالمه و کاردانی دارم میصرفه ینی؟ کارم نیس با کاردانی

نه مجردم تقریبا ۲۷ سالمه و کاردانی دارم میصرفه ینی؟ کارم نیس با کاردانی

من باشم نمیرم بازم خودت هرجور دوست داری 

البته اگه شرایط پولی پدرت خوبه و می‌تونه هزینه رو بده برو 

من باشم نمیرم بازم خودت هرجور دوست داری  البته اگه شرایط پولی پدرت خوبه و می‌تونه هزینه رو بده ...

اها نمدونم اخه کارم نیس اون کاری که مخام - نه باو مجبورم کار کنم

وا دولتی خرج نداره چه خبره.بتطرم برو مهارت یاد بگیر پولدار شو پول بهتر از علم است

آیا واسه استخدام به گواهینامه فنی اهمیت میدن؟ اگه بدن خوبه ولی فک نکنم بیشتر چیزای دیگه مخان