2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشد مو ارثیه کلا..دوستای من تو ۱ سال زدن و سال بعد موهاشون تا کمرشون رسید اما خود من که کوتاه کردم هنوز تازه به شونه ام رسیده

شنیدم حنا برای تقویت خوبه و روغن های نارگیل و بادام

🎀🌸🍓🌱

هر شب برعکس روی کمر بخواب رو تختت جوری که سرت و گردنت بیرون از تخت باشه بعد با یه روغن مثلا روغن رزماری کف سرتو ماساژ بده یه ناحیه هایی هستن که اونارو باید  ماساژ بدی سرچ کنی پیداش میکنی

ویتامیناتو بخور زینک بخور غذای سالم بخور

و موهاتو زیاد شونه کن

البته اروم و با یه شونه ی خوب چوبی که موهات اسیب نبینه

رشد مو ارثیه کلا..دوستای من تو ۱ سال زدن و سال بعد موهاشون تا کمرشون رسید اما خود من که کوتاه کردم ه ...

احتمالا بدنتون کمبود ویتامین داره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چرب

اوه کارت سخته..پوست بلوط و حنا از عطاری بخر هفته ای دو بار ۳ الی ۴ تیکه پوست بلوط رو بنداز تو آب بزار بجوشه ابش ک تیره شد بریز تو حنا خوب هم بزن نیم ساعت صبر کن بعد بزن سرت ۲ ساعت بمونه بعد بشور .. هفته ای ۲ بار هم ی تخم مرغ ترجیحا محلی با عسل طبیعی ی قاشق (شکری ضرر داره) با ۵ قطره روغن زیتون و ۶ قطره آب لیمو قاطی کن بزن موهات بعد یکی دو ساعت بشورش

نمدونم..چه ویتامینی خوبه براش؟

بستگی داره

بهتره دکتر برید، شاید آزمایش نیاز باشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)