2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکه امامی سال ۸۶ به بعد . 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
یه عالمه چیپس پفک و خوراکی میخریدم عشق دنیارو میکردم گوربابای سرمایه گذاری و فلان فلان 😂

کاش میشد این طور فکر کرد اما خب پای بچه وسط هست و هزاران فکر 

فقط برای دو ماه به نظرت الان که گرون شده ضرر نمیکنم ی دفعه ارزون بشه

دوماه پولو نگه دار ولی دلار بره بالا ریال بی ارزش میشه ممکنه سکه هم بره بالا با دلار مخصوصا الان که بحث جنگه

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
دوماه پولو نگه دار ولی دلار بره بالا ریال بی ارزش میشه ممکنه سکه هم بره بالا با دلار مخصوصا الان که ...

ریال همیشه بی ارزش بوده دلم میسوزه برای خودمون با کلی زحمت پس انداز کنیم آخرشم هم این طوری خدا شر این جنگ رو از سرمون کم کنه کاش میشد حداقل آزادانه صحبت کرد