2777
2789

اره ب خاطر اتفاقات جنگ بود و هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تحلیلگر های اقتصادی سیاسی جنگی بپرس که میگفتن حمله مشکی یه بازی زرگریه دلار رو ببرن بالا امروز دلار سه رقمی میشه ما اطلاعی نداریم گلم 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

بله اصلاح میکنه 

دست نگه دارید 

فردا اونس جهانی تکلیفش روشن بشه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
جنگ شه مگه طلا و دلار نمیره بالاتر؟ 

کلا سیستممون با کل دنیا متفاوته ما دلار رفت بالا باز اومد پایین😐

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

نمیشه تحلیل کرد در این شرایط عزیزم چون همه چیز بستگی به شرایط سیاسی داره هر کسی هم میگه برای خودش یه چیزی میندازه ولی فعلا بهتره خرید نکنید چون بازار هیجانی

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺
دلارهم ریزش کرد

میگفتن که از مرز ۷۰ گذشته 

از چه سایتی قیمت دلار میبینید؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁