هر چی میدونم دربارهی شوینده های صورت ایشالا پولتون حروم نشه
خب اول اینکه بگید کدوم شوینده خوبه غلطه .بگید بهترین برای فلان پوست چیه اگر پوستتون چرب باشه یه شوینده بدرد شما میخوره، چرب و دهیدراته یه چیز دیگه . این دو تا یکی نیست اگر پوستتون چرب و دهیدراته باشه و شوینده پوست چرب استفاده کنید پوستتون بدتر کم اب میشه و ممکنه حساسیت بده
اگر پوستتون چرب و جوش دار هست میتونید از شوینده های ضد جوش سراوی یا گارنیر استفاده کنید
اگر به ترتیب بهترین ها بخوام بگم سراوی ، کلینیک ، اکسیس وای ، گارنیر ، کوزارکس و نوترژینا و سیمپل خوبن
حالا بسته به شرایط پوست و توان مالیتون میتونه فرق کنه که کدوم و انتخاب کنید اگر توان مالیشو دارید پیشنهاد من سراوی هست اگر هم خیلی کم توانشو دارید سیمپل بهترین گزینه هست.
اگر پوستتون کم اب باشه، جوش زا باشه خشک باشه یا هر مشکل دیگه ای فکر نکنید با یه شوینده میتونید مشکل و حل کنید اره اگر برند خوب بگیرید تاثییر زیادی میذاره اما باید حتما روتین داشته باشید یعنی آبرسان ، مرطوب کننده و ضد آفتاب و حتما رعایت کنید
بعضیا میگن پولمون نمیرسه که خب درسته اما اگر واقعا پول نداری یدونه مثلا سیمپل لایت یا ریچ که دیگه میتونی بخری که هم کار آبرسان و هم مرطوب کننده رو برات بکنه
اگر که وضعت خوبه هم آبرسان ها سراوی ، اوردینری ، کلینیک و کوزارکس میتونن برات خوب باشن مرطوب کننده هم همینطور
استفاده از شوینده هر روز مخصوصا با این وسایل آرایشی و آلودگی لازمه حتی روزی دو بار . اگر شوینده مناسب پوستتون باشه نه تنها برای پوست مشکلی ایجاد نمیشه بلکه بهتر هم میشه .
اونایی که میخوان پوستشون روشن بشه هم میتونن از یک سرم الفا اربوتین اوردینری هم مثلا استفاده کنن
خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن
به هیچ وجه از فروشگاه هایی که تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن
اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن
سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود .
سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم