خدایی موندم این چه خونه آیه فقط یه اتاق خواب داره که اون اتاق توش یه راه به اتاقه دیگه ای داره که در ندارع اون اتاقم توش دسشویی و حومه هیچ پنجره ایم ندارع آدم خفه میشه هر بار دلم میخواد مثه اونایی که درس دارن کتابامو پخش کنم رو زمین بخونم ولی یا میرن دسشویی یا میخوان لباس بردارن یامیرن حموم یا میرن لباس بردارن تازه دره اتاقه اصلی شیش ازبالا شکوندن چون گاهی که دروقفل میکردم داداشم کوپ کوپ درو میزد بیا توبره دسشویی بابامم شیشه هاشو شکوند تا روسره کسی نریزه سروصداتوخونه عینن میاد تو اتاق مامان بابا همیشه دعوامیکنن ابجیم همش عادت کرده گریه کنه داداشم همش جیغ می نه بش میگه گریه نکن سرم درد گرف الان موندم تو این وضعیت چجوری درس بخونم میشه یکی بهم بگه اصن میشه درسخوند؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس تو یه اتاق زندگی کردنو نکشیدی که به خونه یه خوابه گیر دادی:)
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که بهوسیله احسان الهى به آنها، غافلگیر مىشوند و به سبب پردهپوشى خدا بر آنها مغرور مىگردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مىخورند؛ و خداوند هیچکس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمتها و ترک عقوبت) نیازموده است .
واقعا سخته درک می کنم. کتابخونه ی عمومی نزدیکتون نیست؟ من موقع کنکور با اینکه اتاق شخصی هم داشتم برای اینکه تمزکز نداشتم زیاد تو خونه کلا تو کتابخونه های عمومی درس خوندم. شاید راه حل خوبی باشه برات
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.