2777
2789
ماامداداشمونوختنه کردیم مامانم دلش نمیومد💔🥲

مامان من بیشتر از بچه گریه میکرد 😂

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

من تو۳۰ روزگی بردم جیش اول گریه کرد و تمام ۳ روزم حلقش افتاد ولی داداشم بزرگ بود ۶یا۷ ساله خیلی اذیت شد 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من بیشتر از بچه گریه میکرد 😂

😂مامانم اومدیم‌خونه نشست گریه کرد😂😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
اره همه میگن اما خیلی ضعیفه تازه الان شده ۳کیلو۲۰۰

عزیزم پسر منم وزنش کم بود اگه پسرت بزرگتر بشه و غلت بزنه یا چهار دست و پا بره کارت سخت میشه❤️

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

😂مامانم اومدیم‌خونه نشست گریه کرد😂😂

مادر بودن درده واقعا 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بزار بعد ۴۰ روز،پسر من ۴۰ روزش بود دکتر ختنه ش کرد با لیزر،اونجا یه مقدار گریه کرد و خب برام آسون نبود،بالا سرش نرفتم ک نبینم مراحل کار رو ،وقتی تموم شد ساکت شد بهش شیر دادم و قطره مسکن ،دیگه بی قراری نکرد ،کم کم خوب شد،ب این فکر کن ک الان نوزاده و بزرگ میشه دیگه یادش نمیاد،هرچی بزاری بزرگتر شه براش سخت‌تر میشه،نوزاد خوبیش اینه زیاد جنب و جوش نداره

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖