بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین کارو میکنیم ولی بخدا دیگه بریدم از این همه بی توجهی ب خواسته و دلم چرا انقد بی رحم شدن&n ...
اگ سنت بالای ۱۸ هست فرار کنید برید از قاضی شهرتون ی نامه بگیرید برید عقد کنین بعدش خانواده هاش پادرمیونی بکنن اشتی کنید سرفای ما اینطوریه پدر داد داد نداد فرار میکنن
نمیخوام برای خانواده م بی آبرویی ب بار بیارم میخوام اونام راضی شن حداقل بخاطر دل من راضی شن ا ...
دیگ تهش اینه ولی اونا دل تورو مهم ندونن دیگ توهم باید عابروشونو بزاری زیر پات ولی ببین قبل همه اینکارو ب این فکر کن ک ارزش داره این کارو کردن اون طرف ادمی هست ک بشه بهش تیکه کرد بهدشم تو خیلی پافشای کن دیدی اگ دیگ راهی نموند فرار کن ی چیز دیگ ابجی خوش بحالت ک با خانوادهات بخاطر یکی ک دوسش داری میجنگی خوشبحالت ک طرفی ک میخوایش پشتته و میتونی هرچند سخت بهش برسی قدر روزاتو بدون و سعی کن هرطور شده راضیشون کنی نشدن اون یکی تصمیم رو بگیرم ولی اولی رو بکنی بهتره اونوقت پدرمادرت هم دعای خیرشون میوفته دنبالت خوشبخت بشی