2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین کارو میکنیم ولی بخدا دیگه بریدم از این همه بی توجهی ب خواسته و دلم  چرا انقد بی رحم شدن&n ...

اگ سنت بالای ۱۸ هست فرار کنید برید از قاضی شهرتون ی نامه بگیرید برید عقد کنین بعدش خانواده هاش پادرمیونی بکنن اشتی کنید سرفای ما اینطوریه پدر داد داد نداد فرار میکنن

اگ سنت بالای ۱۸ هست فرار کنید برید از قاضی شهرتون ی نامه بگیرید برید عقد کنین بعدش خانواده هاش پادرم ...

اره ولی قبلش قشنگ فکر کن نری ب مشکل بخوری ت زندگی راه برگشتی نداری

اگ سنت بالای ۱۸ هست فرار کنید برید از قاضی شهرتون ی نامه بگیرید برید عقد کنین بعدش خانواده هاش پادرم ...

نمیخوام برای خانواده م بی آبرویی ب بار بیارم 

میخوام اونام راضی شن حداقل بخاطر دل من راضی شن اگ خودشون دلشون نمیخواد

نمیخوام برای خانواده م بی آبرویی ب بار بیارم  میخوام اونام راضی شن حداقل بخاطر دل من راضی شن ا ...

دیگ تهش اینه ولی اونا دل تورو مهم ندونن دیگ توهم باید عابروشونو بزاری زیر پات ولی ببین قبل همه اینکارو ب این فکر کن ک ارزش داره این کارو کردن اون طرف ادمی هست ک بشه بهش تیکه کرد بهدشم تو خیلی پافشای کن دیدی اگ دیگ راهی نموند فرار کن ی چیز دیگ ابجی خوش بحالت ک با خانواده‌ات بخاطر یکی ک دوسش داری میجنگی خوشبحالت ک طرفی ک میخوایش پشتته و میتونی هرچند سخت بهش برسی قدر روزاتو بدون و سعی کن هرطور شده راضیشون کنی نشدن اون یکی تصمیم رو بگیرم ولی اولی رو بکنی بهتره اونوقت پدرمادرت هم دعای خیرشون میوفته دنبالت خوشبخت بشی

منطقی نیست حرفاش قانع نمیکنه منو حرفاش

خب باید یه دلیل منطقی داشته باشه کارش خانواده اعتیاد یکی از اینا باید باشه تا بخواد نظر منفی بده

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
دیگ تهش اینه ولی اونا دل تورو مهم ندونن دیگ توهم باید عابروشونو بزاری زیر پات ولی ببین قبل همه اینکا ...

مرسی ک واقعا ک راهنماییم کردی🥺

ب جون خودم بزرگترین ناحقی رو میکنن در حق زندگیم 

زندگیم رو دارن ب خرابی میکشونن چون اون برام اولین و اخرینه