2777
2789
عنوان

گفتاردرمانی

78 بازدید | 8 پست

خانوما بچم بیست و دو ماهشه نزدیک سی تا کلمه میگه جمله اصن نمیگه 

دستورپذیریش کمه

درکشم ب محیط پایینه

اینم بگم ا چن ماهگی براش گوشی و تلویزیون گذاشتم خودشم تنهاس فقط منو باباشیم 

چکار کنم حرف بزنه 

ببرم گفتاردرمانی یا زوده

سلام به طور کلی،کودکانی که در سنین پایین تر درگیر فضای مجازی میشن به محیط کمتر پاسخ میدن،ضرر نداره که چند جلسه ببریدشون اگر فایده نداشت دنبال راه حل دیگه ای باشید

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
سلام به طور کلی،کودکانی که در سنین پایین تر درگیر فضای مجازی میشن به محیط کمتر پاسخ میدن،ضرر نداره ک ...

اره ب نظر خودم پسرم بیبی دیجیتاله حالا میخوام چن وقت محدود کنم ببینم چی میشه

خیلی میترسم سن رشدیش عقبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ب نظر خودم پسرم بیبی دیجیتاله حالا میخوام چن وقت محدود کنم ببینم چی میشه خیلی میترسم سن رشدیش ع ...

سلام شماپسرتون روبردین گفتاردرمانی؟من بردم چون حرفاش واضح نیست گفتن بخاطر استفاده ازگوشی وتلویزیون اینجوره بایدکاردرمانی شه

قد167 وزن76وزن دلخواه 67
سلام شماپسرتون روبردین گفتاردرمانی؟من بردم چون حرفاش واضح نیست گفتن بخاطر استفاده ازگوشی وتلویزیون ا ...

نه من بردمش مشاوره گفتم ببینم چشه میگن ک انتظاراتت ا سنش بالاس بزار دوسالش شه بعد ببین حرف میزنه یا نه

شما چن وقتشه

دوسال و ده ماهشه خیلی حرف میزنه ولی جمله هاش نامفهومه 

گفتن بخاطراستفاده از گوشی توجه وتمرکزش پایینه به اطراف کلماتش واضح نیست میبرم کاردرمانی که بهم یادبدن چطور بازی کنم باهاش وچه بازیایی

قد167 وزن76وزن دلخواه 67
دوسال و ده ماهشه خیلی حرف میزنه ولی جمله هاش نامفهومه  گفتن بخاطراستفاده از گوشی توجه وتمرکزش ...

من ی جلسه انلاین گرفتم که گف بازی تطابق باهاش کن مثلا لوبیا و نخود بیار و بگو جداشون کنه یا ی سبد بذارم پیش باباش توپو بش بدم بندازعذتو سبد و چنتا چیز دیگه

من ی جلسه انلاین گرفتم که گف بازی تطابق باهاش کن مثلا لوبیا و نخود بیار و بگو جداشون کنه یا ی سبد بذ ...

بله به منم مشاوراینا روگفته ولی خب ایناروانجام میده اما بازم جمله نمیگه هفته یه بارمیبرم گفتاردرمانی ببینم چی میشه

قد167 وزن76وزن دلخواه 67