2777
2789

تیکر و تاپیک بارداری دارن

بعد میان مثلا توی تاپیک سیاسی با تمام قوا می جنگن، حرص می خورن، فحش میدن ...

واقعا بخاطر یه دعوای مجازی چرا باید این حجم فشار رو به خودت و جنینت وارد کنی؟

مسئولیت‌پذیری در قبال فرزند از قبل بارداری شروع میشه.

مادرای قشنگ

بعضیا پول می‌گیرن بیان توی فضای مجازی در راستای معینی صحبت کنن

بعضیا هم دلشون بحث و دعوا می‌خواد

بعضی‌ها نوجوون هستن و هیجانی رفتار می‌کنن

و...

ولی آخه شما چرا؟؟؟؟؟

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حالا که حاملن تو هیچ بحثی شرکت نکنند؟ ادم اینجوری افسرده میشه ک

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
احمق بودن شاخو دم نداره

به خدا غصه ام می گیره

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

احتمالا اونها هم تو دسته همون هیجانیها محسوب میشن !  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خب حالا که حاملن تو هیچ بحثی شرکت نکنند؟ ادم اینجوری افسرده میشه ک

نه عزیزم توی بحثی که به دعوا و مجادله کشیده میشه شرکت نکنن. بحثی که بهشون فشار روحی میاره

نه عزیزم توی بحثی که به دعوا و مجادله کشیده میشه شرکت نکنن. بحثی که بهشون فشار روحی میاره

اینجارو باور نکن

بعضیا همینجوری یچیز میگن بدون اینکه ذره ایی احساساتی بشن یا روشون فشار بیاد

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
از مادران بخواه دلاور بیاورند  صدها هزار مالک اشتر بياورند  سرمایه ما #دلار نیست #دلاور ...

عجب! 

کاملا اشتباهه. موافق نیستم و قصد بحث هم ندارم. اقتصاد مبنا و زیربنای توسعه یک کشوره.