2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی ثبل کنفرانس اصلن استرس نمیگیرم؟

نه قلب رو اروم میکنه رو خیلیام جواب میده استرشون میده شما میخای قبلش امتحان کن که حساسیت نداشته باشی اگه اثر نداشت ۲۰ بخور من خودم دکتر اینو بهم داد 

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

نه قلب رو اروم میکنه رو خیلیام جواب میده استرشون میده شما میخای قبلش امتحان کن که حساسیت نداشته باشی ...

وای میترسم یخورم ولی فایده تداشته باشه

من میرم پای تخته که کنفرانس بدم تپش قلبم شروع میشه

شمام اینطورین؟

ینی ثبل کنفرانس اصلن استرس نمیگیرم؟

پراپرانول نخورااااا 

بخوری یادت میره مطالب نمیتونی خوب بگی حتی اگه استرس نداشته باشه

اتفاقا فرایندی که باعث میشه استرس بگیری تقویت میکنن حافظه رو 

اونا نباشن ضعیف تر میشه حافظت

وای میترسم یخورم ولی فایده تداشته باشه من میرم پای تخته که کنفرانس بدم تپش قلبم شروع میشه شمام این ...

دقیقااا

ابن باعث میشه هم تپش قلبت بره هم ضربان قلبتو کند میکنه دیگه تند تند نمیزنه 

من خودم از شما بدترم سرمم گیج میره نزدیکه همونجا بیوفتم اصلا نمیتونم تمرکز کنم ولی این قرصو بخور تو نت هم بزنی میتونی ببینی نوشته برای اختلالات اضطرابی 

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

پراپرانول نخورااااا  بخوری یادت میره مطالب نمیتونی خوب بگی حتی اگه استرس نداشته باشه اتفاقا ف ...

فقط ضربان قلبرو کند میکنه😐