2777
2789

چرا چی شده ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی حرص بخورم دعوا کنم که چی اعصاب خودمو خورد کنم  بعد از این سایت برم بهتره

اگه دیدی کسی باهات دعواداره اصلا پیام پاسخش رو باز نکن

من این کار رو میکنم. طرف تو خماری ادامه دعوا میمونه

الکی حرص بخورم دعوا کنم که چی اعصاب خودمو خورد کنم  بعد از این سایت برم بهتره

چرا من حرص نمیخورم و دعوا نمیکنم

اگه اینجا باشی خیلی ادما و رفتارا و عقاید رو میبینی و پخته میشی

اگه خواستی امضای منو بخون

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
مارو دور ننداز ما اینقدام بدرد نخور نیستیم

من چند سال بود ناشناس میخوندم اما فهمیدم اینجا و اصلا کلا فضای مجازی فقط همه دعوا دارن فضاش اینطوری.مخصوصا عده ای

Yorgonam usta 
چرا من حرص نمیخورم و دعوا نمیکنم اگه اینجا باشی خیلی ادما و رفتارا و عقاید رو میبینی و پخته میشی ا ...

باید یاد بگیری خیلی جاها بگی

همیشه حق با شما بوده و هست و خواهد بود

چرا من حرص نمیخورم و دعوا نمیکنم اگه اینجا باشی خیلی ادما و رفتارا و عقاید رو میبینی و پخته میشی ا ...

پس چرا اینهمه توهین به اقایون میشه اینجا یکی میگه مرگ بر اقایون سایت یکی میگه لعنت به پدر و مادر شون .

یکی از دلار میگه یکی از سیاست یکی از دین 

Yorgonam usta 
پس چرا اینهمه توهین به اقایون میشه اینجا یکی میگه مرگ بر اقایون سایت یکی میگه لعنت به پدر و مادر شون ...

شما میدونی چند در صد مردم مشکلات روحی دارن ؟

حداقل کسایی که فکر میکنن سالمن میتونن باری از روی دوششون بردارن و ارومشون کنن