2821
2789

اقا ما میخوایم صحبت کنیم استرس داریم دلهره داریم همه عزیز داریم ک میترسیم چیزیشون بشه میایم اینجا یکم صحبت کنیم دلمون آروم بشه میزنیم تاپیک میترکونین مگه مرض دارین 

نی نی یارها ماشالا ازدیشب همزمان با حمله پهبادی آنلاینن

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه بعضی از آدم های بی درک میان مزه می پرونن

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

وقتی خود تلوزیون ملی هم پخش میکنه و دربارش حرف میزنه نی نی سایت چرا باید ممنوع باشه 

نگین سایت مربوط به بارداری هست که همیشه اکثر تایپیک های مربوط به بارداری تا 2 صفحه هم بزور جلو میره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

همون بهتر که می ترکونن

واقعا بعضی ها پول میگیرن که مزخرف بگن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
وقتی خود تلوزیون ملی هم پخش میکنه و دربارش حرف میزنه نی نی سایت چرا باید ممنوع باشه  نگین سایت ...

چون دعوا میشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
وقتی خود تلوزیون ملی هم پخش میکنه و دربارش حرف میزنه نی نی سایت چرا باید ممنوع باشه  نگین سایت ...

نه عزیزم ،اینجا عادت دارن که الکی همه چیز رو بزرگ کنن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
آخه بعضی از آدم های بی درک میان مزه می پرونن

اخه بعضی ها هم واقعا نه مذهبین نه سیاسین فقط میخوان اطلاعات کسب کنن میان دو کلنه حرف میرنن تاپیک میترکه 

چون دعوا میشه 

والا اکثرا دعوایی نیست کاربر ها در مورد نگرانی هاشون حرف میزنن یا شوخی میکنن تعلیق میشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خب استرس به جون مردم بندازیدحالتون خوش میشه؟؟؟

اینجا استرس به جون مردم میندازن ؟ تلوزیون و رسانه ها همه داره صحبت میشه دربارش اینجا آدم میاد دوتا دردو دل کنه چ ربطی ب استرس داره

والا اکثرا دعوایی نیست کاربر ها در مورد نگرانی هاشون حرف میزنن یا شوخی میکنن تعلیق میشه 

چرا خیلی توهین میشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز