2777
2789

سه روزه دارم مبخورم وای که چه حالت وحشتناکی میده انگار تو دلم بهم میخوره. با شکم پر و غذا هم میخورم ولی خیلی ناجوره

خب به دکتر بگو دوز دارو برات کم کنه یا با فاصله بخور مثلاً ۸ ساعت اموکسی از ۶ صبح بذار ولی ۸ ساعت از ...

داروخونه بهم داد.  گفت برا چرک دندون همین دوتا هستن که باید بخوری.  اگه با هم نخورمشون درست میشه حالت تهوعم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروخونه بهم داد.  گفت برا چرک دندون همین دوتا هستن که باید بخوری.  اگه با هم نخورمشون درس ...

عزیزم منم مثل تو دارم میخورم برای عفونت دندون

آموکسی سیلین ۵۰۰

مترونیذارول ۲۵۰

هشت ساعت یکبار هردوباهم

دکتر برام تجویز کرده

غذای گرم نباید قبلش یا بعدش بخوری

با شیر هم نباید بخوری

یک لیوان کامل آب با هر کدوم باید بخوری

بینش هم باید زیاد آب بخوری

داروخونه بهم داد.  گفت برا چرک دندون همین دوتا هستن که باید بخوری.  اگه با هم نخورمشون درس ...

از دندان پزشک بپرس

من دکتر دندونم برا آبسه و عفونت دندان مترومیندازول ۵۰۰ و آزیترومایسین ۲۵۰ داده بود. که اولی هر دو هر ۱۲ ساعت یکبار بود 

نمیدونم.اتفاقا منم داروخونه اینو بهم پیشنهاد داد.اینم امتحان کن ضرر نداره 

وای اره دیگه نمیخورم مترونیدازولو.  سه روزه از دل پیچه و حالت تهوع مردم.  همش تو دلم بهم میخوره. اگه رفتم داروخونه اینو که گفتی میخرم

عزیزم منم مثل تو دارم میخورم برای عفونت دندون آموکسی سیلین ۵۰۰ مترونیذارول ۲۵۰ هشت ساعت یکب ...

شما حالت تهوع نگرفتی؟ منم هر دوشو با هم میخورم.  چرا غذای گرم نخورم قبل یا بعدش؟ من با غذا میخورم. غذا هم گرمه دیگه

شما حالت تهوع نگرفتی؟ منم هر دوشو با هم میخورم.  چرا غذای گرم نخورم قبل یا بعدش؟ من با غذا میخو ...

عزیزم مامان من پزشکه گفته که نباید آنتی بیوتیک رو با غذا بخوری و نباید با هیچ چیز گرمی بخوری

گفته شکمت خالی نباشه مثلا سه ربع قبلش غذا بخوری بعد از سه ربع آنتی بیوتیک بخوری که فقط شکمت خالی نباشه

بله عزیزم هردو رو با هم میخورمنه من حالت تهوع نگرفتم

قبلش از درد حالت تهوع داشتم

اما از وقتی قرص میخورم حالت تهوع ندارم

عزیزم نباید آنتی بیوتیک رو با ادا یا چیز گرم خورد هم اثرش کم میشه هم اختلال ایجاد می‌کنه

فقط شکمت نباید خالی باشه

چمثلا چهار ساعت گشنه باشی بعد اونو بخوری

و آب دو تا لیوان حتما بخور با قرص که هم عفونت رو بشوره ببره هم اثرات سو آنتی بیوتیک دفع بشه توسط ادرار از طریق کلیه

وگرنه خیلی ضرر داره آنتی بیوتیک

وای اره دیگه نمیخورم مترونیدازولو.  سه روزه از دل پیچه و حالت تهوع مردم.  همش تو دلم بهم م ...

عزیزم منم با این حالت تهوع میگیرم.حس میکنم بهم نمیسازه.دور از جونت دقیقا به حال مرگ میفتم با این.نخورش