2777
2789
عنوان

دارم واقعا میترسم به خاطر همینه جای شهیدا تو بهشته

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 21 پست
یه بنده خدایی میگفت اینایی که به سهمیه ای ها توهین میکنن باباهاشون زمان جنگ دنبال سوراخ موش بودن برن ...

خدا نه اینجوری هم نیست خب به اونا جای دیگه پاداش بدن نه اینکه حق مردمو بردارن بدن به اونا

یه بنده خدایی میگفت اینایی که به سهمیه ای ها توهین میکنن باباهاشون زمان جنگ دنبال سوراخ موش بودن برن ...

با حرف اونم مخالفم. طرف ممکنه هوششو تواناییشو نداشته باشه یهو با این سهمیه‌پریده‌جایی ک درحدش نیس. 

خیییلیا گفتن ب ادمای اونجوری کلاسای قبل‌کنکور رایگان کمک هزینه های درسی و اینا بشه. 

parasoo1989@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنها چیزی که برام مهمه آسیب ندیدن مردمه ، همین

بله دیگه 

الانم که همه سختیا رو دوش جبهه مقاومت و بسیجه 

تو همین مشکلات سوریه و لبنان و حملات رژیم‌های کثیف اگه شهدای ما نبودن الان شما انقد راحت پست نمیزاشتی تو نی نی سایت 

کاش کمی قدرشون و بدونیم 

میدونی هدفشون چیه؟حالا به گفته خودشون 

اینکه تهران و تصرف کنن 

به دخترای ایرانی دست درازی کنن 

ولی شهدای غیور ما اجازه نمیدن 

حالا بگو فقط مردم برام مهمه 

مردمی ک حتی اسم یه شهید و نمیدونن 

شهدا خیلی مظلومن 

و کسی که شهدارو نشناسه و ارزششون و ندونه واقعا.... زندگی بی ارزشی داره 

؟؟ 

بله دیگه الانم که همه سختیا رو دوش جبهه مقاومت و بسیجه تو همین مشکلات سوریه و لبنان و حملات رژیم‌های ...

من اسم شهدا رو بی‌ارزش نکردم 

البته شهید از نظر من و شما فرق داره

شهدای دفاع مقدس بله تا صد سال هم قابل احترامن

اما شهدای دیگه در سوریه و ...؟ فکر نکنم 

دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر                                                دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود

من اسم شهدا رو بی‌ارزش نکردم البته شهید از نظر من و شما فرق دارهشهدای دفاع مقدس بله تا صد سال هم قاب ...

اهوم 

شهدای سوریه بعضیاشون از نسل همونایین که تو دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی شهید شدن، پسر همونان همخونشونن 

من حتی از اون شهدای سوریه که میگید قابل احترام نیستن واقعا معجزه دیدم، زندگینامه شون، شخصیتشون، شجاعتشون و و و

در راه ارزش ها و عقایدشون شهید شدن 

خیلیا شجاعت اینکارو ندارن

؟؟