2777
2789
عنوان

کاش خونه خودمون بودم

385 بازدید | 8 پست

من الان خوابگاهم و هم اتاقیام هم نیومدن😐تنهام

کاش خونه خودمون تبریز بودم هم پیش خانوادم بودم و هم اون صدایی که میگن رو منم میشنیدم .هیجان دارم و همزمان میترسم

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

منم خواهرم خوابگاست و هر سه تامون استرس اونو داریم

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خواهرم خوابگاست و هر سه تامون استرس اونو داریم

انشالله که اتفاقی نمیفته 

من خودم نسبت به خانوادم توی شهر امن تری هستم . من نگران اونام

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

خوابگاهتون اگ۶ گروه داره و کسی شرایط شمارو داره باهم برید نماز خونه یا اتاق هم نترس اصلا چیزی نیست 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

من تبریزم دوستات کجا هستن که صدا شنیدن؟ اینجا هیچی نیست

من تبریزیم خانوادم اونجان 

تو تلگرام دیدم اونجا هم صدا اومده 

از کسی نشنیدم