2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستگاه الکس بهترین جا بیکینیو زیر بغله جواب میده چون موهاش زخیم اسمش روشه لیزر موهای زاید روی موی زاید بهتر جواب میده پا و اینا یکم کمتر. جواب میده البته اگه زبر باشه موی پات خوبه ماله من بخاطر اپیلاسیون پرز شده بود پام جواب نداد پایی ک تیغ میزدی جواب میده

سلام عزيزم منم انجام دادم البته شهرستان

يه جاي قيمت مناسب پيدا كردم پايي رو ٢٠٠ميگرفت يعني دوپا تا بالاي رون ميشد ٤٠٠ ولي من ٢جلسه بيشتر نرفتم ولي شايد باور نكني الان موهاي پام انقدر نازك و خوب شده كه خودم باورم نميشه اخه برا اينكه ١٠٠درصد موها رفع بشه بايد ٨جلسه ميرفتم

خلاصه الانم بعضي وقتا اپيليدي ميكنم بعضي وقتام برا اينكه موي زير پوستي نشه تيغ ميزنم خيلي راضي ام

توروخدا برا سلامتي مادر و پدرم يه صلوات بفرستيد. 

یعنی اگه بری اپیلاسیون بعدش نمتونی لیزرکنی؟ 

من فقط بیکینی مخام هزینش چقدمیشه؟ 

بااجازتون استارتر جان

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤