2777
2789
عنوان

من باید نگران باشم یا ن؟

398 بازدید | 8 پست

سلام 

من قبلا هم تاپیک زدم در این مورد

پسرم دو سال و چهار ماهشه

در حد چهل پنجاه تا کلمه میگه

بیشتر حرفامونو میفهمه

الان باید نگران حرف زدنش باشم یا ن ؟

یه چیز دیگم ک نگرانم کرده اینه ک دو سه ماهه همه رو کتک میزنه چنگ میندازه و گاز میگیره کلا پرخاشگر شده از وقتی از شیر گرفتمش نمیدونم چجوری ارومش کنم و این عادت بدشو ترک بدم راهکاری بلدید؟

همش میگم نکنه اوتیسم باشه اخه

چ میدونم میترسم دیگه نگرانم

بردمش مرکز اوتیسم چن ماه پیش گفتند ارتباط چشمی داره و اسمشم صدا میزنی برمیگرده پس اوتیسم نیست البته اون موقع اصلا حرف نمیزد الان حدود چهل پنجاه کلمه میگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ولش کن.عادیه عادیه تو این سن

به تو و پدرش هم ربطی نداره که مثلا زدینش یاد گرفته یا عصبیه،اصلا به این حرفا توجه نکن.این دوران میگذره،

بچه ات رو با هیییچ کس مقایسهنکن،

فقط وقتی دیدی کسی رو میزنه جلوشو بگیر و بهش بگو نکنه.در همین حد.

به حرفای اطرافیان هم اصلا توجه نکن که بدتر عصبی میشی

منم خودم پسر دارم تا دلت بخواد هی میگن فلانه بهمانهولی زیاد بهخودت نگیر

نه ديگه خيلي خوب جاي نگراني نداره 

جواب سوال دومي رو هم نميدونم ببخشيد 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

عزیزم منم دخترم دو سال و هفت ماهشه البته اون زود حرف زد ولی خیلیا تا چهار سالگی حرف نمیزدن درست مثل پسر جاریم الان پنج سالشه یک سال نیست حرف میزنه پس اصلا جای نگرانی نیست بعضی بچه ها زودتر بعضی دیرتر اصلا مقایسه نکن در مورد خشونتشم باید بگم که دختر منم یه تایمی فکر کنم همون هم سن پسر شما بود اونم پرخاشگری میکرد منم بر عکس تمام مامانای این دوره زمونه که میگن بچرو دعوا نکنی دعواش می کردم البته نه توی جمع وقتی کسی رو میزد میبردمش یه گوشه خیلی جدی و محکم توی چشماش نگاه میگردم و میگفتم کارت بده و اگه بازم بزنی دعوات میکنم بگمم که گاهی روی دستشم زدم بعد ها که داشتیم جایی میرفتیم یا کسی میومد بهش میگفتم داریم میریم فلانیو نزنیا دعوا نکنیا این حرفها رو آنقدر تکرار میگردم تا دیگه خودشم میگفت ببخشید پرچونگی کردم فقط میخواستم تجربیاتمو بگم یادت باشه هرچی از بچت می خوای ببرش یه گوشه توی چشماش نگاه کن و قاطعانه خواستتو بگو اوایل شاید لج بیاره ولی کم کم درست میشه باورت نمیشه ارتباط چشمی و محکم بودن خودت خیلی موثره خیلی 

سلام ببخشید پسرتون چند سالگی خوب حرف زد؟

عزیزم پسرم الان هشت سالش شده و اوتیسمش قطعی است..حرف میزنه ولی ن مثل هم سالاش و درکش مشکل داره ..سنجش قبول شد ولی متاسفانه مدرسه عادی چند ماه بیشتر نرفت و نتونست سازگار بشه ولی شکر خوبه و سالمه