2777
2789

سوالت چیه گلم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
سوالت چیه گلم

یک سال و ۲ ماه اقدام ب بارداری داشتم ولی باردار نشدم 

خودم و همسرم آزمایش دادیم،سونو هم خیلی انجام دادم 

خداروشکر دکتر گفت مشکی نداری،نمیدونم چرا باردار نمیشم

دوس دارم زودتر باردار شم،باید آی یو آی چ شرایطی داشته باشیم؟

انجامش سخت نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سال و ۲ ماه اقدام ب بارداری داشتم ولی باردار نشدم  خودم و همسرم آزمایش دادیم،سونو هم خیلی ا ...

عزیزم اولا که انشالا همین ماه طبیعی باردار میشی،دوما ای یو آی یه پروسه خیلی اسون داره بهت پیشنهاد میدم حتما تو مرکز ناباروری این پروسه رو پیش بری، تو مطب انجام ندی

سوم سیکل تا۷سیکل قرص،به تصمیم و صلاح دید دکترت از روز۶سیکل تا ۹سیکل روزی یه دونه امپول محرک میزنی،روز۱۲سیکل باید بری سنوگرافی تا فولیکولهایی که رشد کردن رو چک کنن،و به صلاح دید دکترت امپول آزادسازی فولیکول رو میزنی،روز۱۴سیکل هم عمل ای یو ای انجام میشه ،تایمی رو اونجا استراحت میکنی،،بعد بلند میشی میری خونه،روز اول و دوم نسبتا استراحت و از روز سوم دیگه زندگی عادی

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
عزیزم اولا که انشالا همین ماه طبیعی باردار میشی،دوما ای یو آی یه پروسه خیلی اسون داره بهت پیشنهاد می ...

ولی من دوس دارم دکترم برام انجام بده 

آی یو آی رو معمولآ همه توی مطب انجام میدم و آی وی اف رو میرن تهران یا یزد انجام میدن

ماه قبل هم آمپول سینال اف رو تزریق کردم  رفتم سونو واژینال دکترم گفت خیلی عالیه چندتا فولیکول ...

عزیزم خوب درکت میکنم،منم مثل تو بودم ولی خب منم نشدم ،تو مورد من قشنگ مشخصه که خدا میگه نه،منم راضی ام

ولی من دوس دارم دکترم برام انجام بده  آی یو آی رو معمولآ همه توی مطب انجام میدم و آی وی اف رو ...

توی مرکز انجام نمیدن،اونجا تحت نظری و تو بیمارستان مد نظرشون میبرنت،بازم هر طور خودت صلاح میدونی گلم

عکس رنگی گرفتی؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)