2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده اختلال هویتی دارن😩

220 بازدید | 13 پست

هیجا رو پیدا نمیکنم درد و دل کنم..

چند خانواده مثه ما بدبختن...برادرم نزدیک بیست سالشه و سرخود آمپول های هورمون هم زده..چند وقت پیش خودکشی کرد..خیلی دلم براش خووونه..چیکارکنیم این چه امتحانیه..پدرو مادرم داغون شدن

بگردم الهی  ، داغ فرزند سخته . به نیت برادرتون خبرات خیلی بدین منم براش دعا میکنم . خدا همه ما رو بیامرزه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
بگردم الهی  ، داغ فرزند سخته . به نیت برادرتون خبرات خیلی بدین منم براش دعا میکنم . خدا همه ما ...

نه فوت نکرد به موقع رسوندیم بیمارستان

اما الانش با مرده فرق نداره....همش افسردگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فوت نکرد به موقع رسوندیم بیمارستان اما الانش با مرده فرق نداره....همش افسردگی

خاک تو سرم کنن ببخشید .

خدا رو شکر نجات پیدا کردن

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خاک تو سرم کنن ببخشید . خدا رو شکر نجات پیدا کردن

دور ازجون این چه حرفه..

نجات پیداکرد اما دلش نمیخواد نجات پیداکنه همش استرس داریم دوباره این کارو بکنه...به امام حسین قسم انقد براش دعا کردیم که حد نداره تنها آرزوی زندگیم اینه که خدا معجزه کنه این حالش خوب بشه

دور ازجون این چه حرفه.. نجات پیداکرد اما دلش نمیخواد نجات پیداکنه همش استرس داریم دوباره این کارو ب ...

ای بابا ....

موضوع چی بوده ؟؟ عشقی مشقی ؟

رفیق خوب میتونید براش پیدا کنید ؟ صحبت کنید روانشناسی جایی بره ؟

ای بابا .... موضوع چی بوده ؟؟ عشقی مشقی ؟ رفیق خوب میتونید براش پیدا کنید ؟ صحبت کنید روانشناسی ج ...

خیلی روان شناس بردیم..هویت خودشو قبول نداره ..میگه دوس دارم دختر باشم..اخه ببین چه قد ما بدبختیم با این امتحان های عجیب ...هیج جا نمیاد..همش تو خودشه..سرخود آمپول هورمون زده

خیلی روان شناس بردیم..هویت خودشو قبول نداره ..میگه دوس دارم دختر باشم..اخه ببین چه قد ما بدبختیم با ...

اخی ، عزیزم ❤️

اون الان خودش از همه بیشتر عذاب مبکشه در حدی که حاضر شده خودکشی کنه . انشاالله بهترین اتفاقا براتون بیفته

خب بذارید جنسیتش تغییر بده بهتر از مردنه ک

اگ پزشکی قانونی تایید کرده عملاشو شروع کنه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خب بذارید جنسیتش تغییر بده بهتر از مردنه ک اگ پزشکی قانونی تایید کرده عملاشو شروع کنه

اخه با تغییر جنسیت مشکل حل نمیشه واقعا

میدونی اون همه عمل سنگین..درصورتی که واقعا تو جامعه قبول ندارن بهش کار نمیدن همه ازش سو استفاده میکنن..خودش از لحاظ روحی فکر میکنه درصورتی که اندامش مردونه هیکلی و واقعا قد بلند..بخدا هر دختری ببینه اونو عاشقش میشه

ولی متاسفانه ذهنش بیماره

خوب اینهمه آدم تغییر جنسیت میدن. اگه میخواد اینکار رو انجام بده.

اخه باید دید بعد عمل زندگیشون چطوره...نه کاری نه زندگی نه ازدواجی بازم افسرده هستن فقط با عمل سنگین بدبخترمیسن