من کلا یه ادم خر و اعصاب خوردیم که تو اعصاب خوردب تصمیم های مزخرفی میگیرم ، امشبم مثل همیشه اعصابم خورد شد قیچی رو ورداشتم و با فوش دادن ب اطرافیانم چتریامو از ته کوتاه کردم💔💔💔💔الانم مثل صگ پشیمونم . چیکار کنم؟
(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم
خودم پارسال بود خودکشی ناموفق داشتم یه شب که به آخر خط رسیده بودم اول نشستم کلی مشروب خوردم بعد یه جعبه قرص آلپرازولام نیم نمیدونم دقیق چند تا بود همش و خوردم دیگه هیچی یادم نیست تا که رو تخت بیمارستان بودم یه ماده سیاه رنگ مثل زهر مار به خوردم میدادن بازم هیچی یادم نیست چشم باز کردم دیدم ۶ صبح رو تخت خواب اتاق خواب کنار شوهرمم فکر کردم خواب دیدم و تو خواب خودکشی کردم شوهرم و بیدار کردم گفتم من دیشب کجا بودم؟ گفت اومدم خونه دیدم وسط حال افتادی جعبه قرصها و ظرف مشروب و دیدم زنگ زدم آمبولانس بردیمت بیمارستان ووو..... بعد اون دیگه سراغ همچین کارایی نرفتم الان حالم خوبه زندگیمم خوب شده هفت ماه حامله ام و خدا رو شکر میکنم نمردم الان فکر میکنم میگم مامانم دق میکرد آبروی خانوادمم میرفت میفهمیدن همه خودکشی کردم درسته مادرم و ۸ ماه بعد از دست دادم حداقل میدونم دق مرگ نشد و آبروی خونوادم پیش دشمن حفظ شد دشمن شادشون نکردم خودمم زندگیم خوب شد روحیه ام بهتر شد و دیگه هیچوقت به خودکشی فکر نکردم
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
خودم پارسال بود خودکشی ناموفق داشتم یه شب که به آخر خط رسیده بودم اول نشستم کلی مشروب خوردم بعد یه ج ...
اسی من این همه تایپ کرده بودم اون تاپیک تو تعطیل کردن کپی کردم اینجا برات کامنت کردم
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود