2777
2789
عنوان

بنظرتون فاسد شده؟

118 بازدید | 9 پست

خانوما من دیشب مواد کوکو رو درست کردم برای شام.یکمشو گذاشتم کنار سرخ نکردم که صبح برای دخترم سرخ کنم ببره مدرسه.امروز نرفت مدرسه.بنظرتون خراب میشه برای فردا صبح سرخ کنم ببره؟  تو یخچال بود بوام نمیده اصلا

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یخچال بوده خراب نشده

خب خداروشکر

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

نه اگ تو یخچال بوده هیچیش نمیشه

خداییش حوصله نداشتم زودتر پاشم‌باز غذا درست کنم صبح🥹

نه بابا وقتی تو یخچاله که نباید فاسد بشه

این مدرسه ام‌تمون نمیشه راحت شیم‌والا