82rmh_darya مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 393 عنوان چیکار کنم به نظرتون؟ 43 بازدید | 6 پست من چند بار نذر کردم ولی حاجت نگرفتم دیگه به نظرتون چه کاری انجام بدم یا چه نذر یا سوره ای هست که بخونم جواب بگیرم؟ 1403/01/25 | 22:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13581 توکل کن و از خدا بخواه امیدت ما امید نشه. ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 32118 نذری که من ۴ بار کردم و هربار ازس جواب گرفتم نذر غذارسانی به سگ ها و گربه های خیابونی بوده. نمیدونم حکتمش چیه ولی هر نذر دیگه ای کردم بی جواب بود
82rmh_darya مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 393 توکل کن و از خدا بخواه امیدت ما امید نشه. یکساله توکل کردم ولی هیچ فایده ای نداشته حتی نزدیک حاجتمم نشدم
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13581 یکساله توکل کردم ولی هیچ فایده ای نداشته حتی نزدیک حاجتمم نشدم عزیز دلم🥲✨ ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
82rmh_darya مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 393 نذری که من ۴ بار کردم و هربار ازس جواب گرفتم نذر غذارسانی به سگ ها و گربه های خیابونی بوده. نمیدونم ... من همیشه اینکارو میکنم حتی وقتی نذر ندارم..انقد تو خونمون گربه جمع میشه که مامان بابام شاکی شدن ولی انگار همچی بی فایدس
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 32118 من همیشه اینکارو میکنم حتی وقتی نذر ندارم..انقد تو خونمون گربه جمع میشه که مامان بابام شاکی شدن ولی ... دیگه نمیدونم عزیزم. شاید صلاح نیست پس باید صبر کنی براش