2777
2789
عنوان

دورهمی+ رشته تحصیلی+

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 81 پست
من با مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اموزشی, بدون سابقه در اموزش و پرورش.می تونم کار پیدا کنم؟ 

الان ديگه فقط از طريق دانشگاه فرهنگيان جذب دارند

فكر نمي كنم رديف استخدام براي متقاضي ها صادر كنند

رديف ها فقط به تربيت معلم ها اختصاص داره

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا بیکاری پس؟من شوهرم هرجا استخدامی نگاه میکنه میگه تحقیق میخوان!

کجا میخوان بگو من برم

همه جا استخدامی اقا میخوان 

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@

آفرین به همهٔ خانمهای پر تلاش ایرونی‌    

فارغ تحصیل پزشکی‌ از ایران،

فارغ تحصیل دندانپزشکی‌ اروپا، همونجا هم کار و تدریسِ دانشگاه کردم فول تایم

مجدد مهاجرت کردم،در حال حاضر دارم برای بورد تخصصی خودمو آماده می‌کنم شبانه‌ روزی

دو ماه دیگه هم میرم سر کار انشاالله ۴ روز در هفته،  چون کارهای پذیرش تخصص خیلی‌ زیاد و زمان بر هست اینجا  

این روزا خیلی‌ خسته ام

آنجا که راه نیست,خدا راهگشاست.عضو انجمن دندانپزشکان اروپا و آمریکا,۳۷ ساله
دانشگاه آزاد كه خيلي ناچيز     ساعتي ١٠تومن  آموزشگاه هم متغيره  معمولا براي ه ...

میگم شما اطلاعی نداری راجع به جذب اموزش پرورش امسال؟دلخونمون کردن  همش عقب میندازن نمیگن یه عده دلشون و خوش کردن 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
آفرین به همهٔ خانمهای پر تلاش ایرونی‌       فارغ تحصیل پزشکی‌ از ایران، فارغ تحصی ...

خدا بهت قوت و توانایی بده ماشالا 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
کجا میخوان بگو من برم همه جا استخدامی اقا میخوان 

اها راس میگی آقا میخوان  

برا هیئت علمی گفتم

شوهرم رزومش خوبه با دکترا ولی همش میززن تحقیق اونم یه نفر!!!!!!!!!

یبار رشتشون و زدن نمیدونم دانشگاه پرت آباد سفلی!والا

خیلی‌ غمگین ناراحت شدم میبینم این همه رشته‌های خوب خوندید زحمت کشیدید اما بعضیهاتون میفرمایید بیکارید  

آنجا که راه نیست,خدا راهگشاست.عضو انجمن دندانپزشکان اروپا و آمریکا,۳۷ ساله
نه تی تی جان.چه بازاری. فقط یه سال چند سری طرح نظارت باغها و پارکها؛ مزارع؛ گلخونه ها . ...گذاشت.جها ...

کسی اگه خودش دارای باغ و گلخونه باشه چی؟بدردش میخوره؟یا مثل ویزیتورها بره یسری زمین کشاورزی بگیره برای محصول بیشتر علمش رو دراختیارشون قرار بده ازین جور کارها چی؟