2777
2789
عنوان

دورهمی+ رشته تحصیلی+

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 81 پست
خیلی‌ غمگین ناراحت شدم میبینم این همه رشته‌های خوب خوندید زحمت کشیدید اما بعضیهاتون میفرمایید&nbs ...

ازون طرف ببین تو ایران که عموما آقایون درامدزای خونه هستن و اونا چقدر تحصیل کرده و بیکارن   

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

می دونستی خیلی ترسناکی؟ دندونپزشکا ترسناک ترین قشر می باشن!    

عزییییزم   
تجربهٔ بدی داشتی؟ 

آنجا که راه نیست,خدا راهگشاست.عضو انجمن دندانپزشکان اروپا و آمریکا,۳۷ ساله
عزییییزم      تجربهٔ بدی داشتی؟

نه ...ولی تا مجبور نشم نمی رم!   هر دفعه می رم می گن شیش ماه بعد بیا برای کنترل...می گم چشم چشم حتما...و در می رم!

خدای من. اون سرو صدا. اون دستگاها.   به نظر من شما تلاش بی وقفه ای در جهت اختراع دستگاه های دندونپزشکی بی صدا و نَکَننده و سوراخ نکننده داشته باش.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

مهندسي مديريت پروژه

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.