2777
2789
عنوان

دورهمی+ رشته تحصیلی+

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 81 پست

لیسانس مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار،فوق لیسانس مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی،در قسمت فن اوری اطلاعات یه اداره دولتی در تهران کارمندم،البته ایشالا شهریور از پایان نامه دفاع میکنم ولی درسم تموم شده،

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ریاضی و سپس نرم افزار و سپس بیکار

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
یعنی میری دفتر مهندسی ها؟اریانا چرا نظام امتحان نمیدی

من دفتر مهندسی دوس ندارم کار کنم ..

نظام احتمالا شرکت کنم ...

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
چقدر درصد بچای ریاضی بالاس

این بنده های خدا دهه شصتین.واسه جو ده پونزده سال پیشه که همه رفتن ریاضی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ترم3پرستاری

خواهر منم پرستاره سوپروایزر بخش دیالیزه عاشقانه کارش رو دوست داره و زحمت میکشه،کار سختی دارین،خسته نباشید

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

ليسانس فيزيك

دانشجوي فيزيك راديولوژي واسه اجوكيشنال

هنوز خيلي مونده تا درسم تموم بشه و بتونم كار بگيرم باهاش

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!