2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره

حس Rبه من چیه؟کی نامزد میکنم؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

فقط ۷۰ درصد مواقع حسم درس میگه

میشه یه بیوگرافی از زندگی ایندم بگی 

و اینکه معدل حدودی نهاییم ایا راضی میشم به این معدل 

و و ایا رشته مورد علاقمو در کنکور 404 قبول میشم؟!

اره  توپر خوش خندس سبزه اس

پسرعموم دوستم داره؟؟؟؟برمیگرده؟؟؟ 

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
دوست داره  ی وعده الی دو وعده دیگه

مرسی عزیزدلم

فقط یه سوال این وعده که میگی ینی چی؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

میشه یه بیوگرافی از زندگی ایندم بگی  و اینکه معدل حدودی نهاییم ایا راضی میشم به این معدل  ...

اره نمرت خوب میشه 

اره ولی تلاشت رو زیاد کن گوشی رو کم کن تمرکز کن رو هدفت