2777
2789

بچها من اینو خوندم حاجت گرفتم دوبار ختمش کردم بار اول خواستگاریم اومدن 

ختم دومش روز عقدمون بود 

من حواسم نبود و ۱۲یا۱۴روز خوندمش 

انشاالله شما بخونید و بخت خوب گیرتون بیاد برای حوائج دیگم مجربه برای منم دعا کنید زندگیم سرو سامون بگیره 

در ساعت مشخص سعی کنید هروز بخونید التماس دعا💚❤

از روز جمعه شروع کند تا روز پنج شنبه و هر روز سه بار سوره را بخواند که در مدت یک هفته بیست و یک بار سوره را خوانده باشد و هر روز بعد از فراغ این دعا که از ادعیه صحیفه سجادیه و همچنین در مفاتیح الجنان آورده شده است را بخواند:

از همه جا ترکیده مظلوم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق کسی بودی و بهش رسیدی ؟؟؟

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
عاشق کسی بودی و بهش رسیدی ؟؟؟

ن ب نیت ازدواج خوب خوندم 

اما الان مشکل دارم خوندید منم دعا کنید تو بد حالتیم خیلی دخالت میکنن اطرافیان شوهرم تاپیکم هست 

از همه جا ترکیده مظلوم   
ن ب نیت ازدواج خوب خوندم  اما الان مشکل دارم خوندید منم دعا کنید تو بد حالتیم خیلی دخالت میکنن ...

خیلی ناامیدم از همه چی انقدر هرچی انجام دادم نشده 💔 

چشم عزیزم انشالله مشکلت حل بشه ❤️ 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
خیلی ناامیدم از همه چی انقدر هرچی انجام دادم نشده 💔  چشم عزیزم انشالله مشکلت حل بشه ❤️

منم ختم زیاد انجام دادم این رد خور نداشت برام 

بهشم اعتقادو امید داشتم میگفتم بد این میشه حس اطمینان ب خودم میدادم بدش میشه

از همه جا ترکیده مظلوم   
منم ختم زیاد انجام دادم این رد خور نداشت برام  بهشم اعتقادو امید داشتم میگفتم بد این میشه حس ا ...

میخوام امیدوار باشم نمیتونم همش ناامیدم 🤦🏻‍♀️