2777
2789
عنوان

منطق یکسری از زنها در مورد شوهرهاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 4016 بازدید | 161 پست

وای من دخترعموم همینه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چندش بازیا رو دلیل بر تعصب و علاقه میدنن😖 غیرت یعنی نذاری اب تو دل زنت تکون بخوره و احترامشو نگهداری و نذاری بهش سخت بگذره نه این کارای رو مخی

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

متنفرم از همچین مردایی

زن رو به چشم یک کالا میبینن که بعد از خریدش هررررر کاری دلشون بخواد میتونن باهاش بکنن و زنم بتمرگه سر جاش و لال بشه و هیچی نگه فقط بگه چشم

خانوما واقعا بعضیاتونو نمیفهمم چرا میذارین اینجوری باهاتون رفتار بشه؟؟؟

مگه شما کالا هستین؟؟

خییلی از مردا فکر میکنن بعد از ازدواج صاحب اون زن هستن

هیچ انسانی صاخب نداره

اگر هم صاحب داشته باشه اون مامان و باباش هستن که بزرگش کردن

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid