2777
2789
عنوان

شما بودید چیکارمیکردید

57 بازدید | 5 پست

میگردی استوری هارو یهو میبینی عکس گذاشته کراشت  گل به دست بعد میگی. حتما چالشع بعد یهو میزنی استوری بعدمیبینی نه واقعیته ازدواج کرده اونم باکی؟

هم اتاقیت که صد برابر بهتر ازتوعه..

چقد من باید تو این زندگی زجربکشم

به سوی کراش بعدی میرفتم

همیشه موارد بعدی بهترن🗿

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب وقتش کسی میاد ک باید بیاد.... غصه نخور

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊