2777
2789
عنوان

ایروبیک برم یا کاراته؟

94 بازدید | 13 پست

کاراته رو لازم میبینم برای اینکه بتونم از خودم دفاع کنم

ایروبیک رو دوست دارم روحیم عوض میشه 

اینم بگم دارم وزن کم میکنم کدوم ورزش بهتره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاراته رو ول کنی دوباره چاق میشی ورزشیه که نباید ولش کرد باید ادامه بدی نه اینکه چهار ماه بری بعد نر ...

ول نمیکنم میخوام ی رشته رزمی برم بتونم از خودم دفاع کنم

بیشتر نظرم اینه که چیزی که لزوم داره رو اول انجام بدم

کاراته برای اینکه از خودت دفاع کنی مناسب نیست کلا نمایشی ایروبیک هم برای روحیه خوبه 

من میخواستم برم موی تای ولی باشگاه های اطراف خونمون نداشت فقط کونگ فو و کاراته و تکواندو رو داشتن

چطور؟ واقعا جودو بهتره؟

اره عزیزم من اکثر رشته هارو چندین سال چندین سال رفتم کاراته تکواندو جودو ایروبیک و غیره هیچ کدوم برای اینکه بخوای تو خیابون دعوات شد دفاع کنی جز جودو خوب نیست جودو حرکاتش جوری که دفاع شخصی هم داره ترکیبن

اگه اینارو داره جودو هم حتما داره 

نه ندارن متاسفانه قرار بود برگزار بشه نشد 

اتفاقا میخواستم برم جودو رو امتحان کنم

شما مو تای هم امتحان کردی؟ بین موی تای و جودو کدوم بهتره چون خیلیا بهم موی تای رو پیشنهاد دادن ورزش خشنیه واقعا