2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اصلا حالم خوب نیست میگم خیلی میره بیرون تازگیا اشتباه تایپی بود ببخشید گوشی هم جواب نمیده

معذرت میخام بهتون حق میدم واقعا سخته 😔 ازش چیزی دیدین تماس یواشکی پیامک صبحت کردن یواشکی 

ببخشید اصلا حالم خوب نیست میگم خیلی میره بیرون تازگیا اشتباه تایپی بود ببخشید گوشی هم جواب نمیده

رمز گوشیشو داری؟؟؟^ اگه داری برو همراه من گوشیش..

میتونی ام واسه خودت نصب کنی با شماره همسرت.

یه کد برات میاد.

اونو میزنی و میبینی از سه ماه میش تا الانبا کیا چت و تماس داشته. فقط شماره هست البته و تاریخ و ساعت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

فک میکنی دلیلش چیه که مهربون شده بوده؟ همسر منم بیشتر از قبلش مهربون شده بود ..مخصوووووصا جلوی طرف ...

عزیزم واضحه دیگه واضح نیست!!برای این که شک نکنی 💔💔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

عزیزم واضحه دیگه واضح نیست!!برای این که شک نکنی 💔💔

به نظر من از عذاب وجدانشونه..

مرسی گلی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

رمز گوشیشو داری؟؟؟^ اگه داری برو همراه من گوشیش.. میتونی ام واسه خودت نصب کنی با شماره همسرت. &nbs ...

آره منم اینجوری بود فهمیدم 💔💔وگرنه مهربون شدنشو میزاشتم پای این که سر زایمان دوومم دوبار تا پای مرگ رفتم 😔😔اما نگو‌‌‌‌ .....

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

آره منم اینجوری بود فهمیدم 💔💔وگرنه مهربون شدنشو میزاشتم پای این که سر زایمان دوومم دوبار تا پای مر ...

الهی بگردم😔😔😔

به نظر من از عذاب وجدانشونه.. مرسی گلی

هه تو رو خدا ولم کن 😐اینا مگه وجدانم دارن که عذاب بگیره 😭😭😭💔💔💔

۳تا خط داره کدوم نصب کنم

هر سه

اول از اونی که به خودت باهاش زنگ نمیزنه شروع کن...

بعد پاک کن. دوباره همراه من نصب کن. شماره یه سیم کارت دیگشو بده