2777
2789

اینکه اهل تفریح بیرون از منزل و مسافرت هست یا ن

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقش مشخص نبود اون اوایل

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
بود یا نبود ؟ 

نبود

کلا مرغ خونگی ه

یه سر گاره یا خونه

با گلخونه و پرنده هاش،و نهایت فیلم دیدن باهم

۱۱ ساله ازدواج کردیم کلا ۲ تا سفر رفتیم

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

متاسفانه ۲ تا چیز 

اعتقادات مذهبی

وضع مالی 

در واقع به هیچ چیزی توجه نکردن خانوادم 

ازدواجم  کاملا سنتی بود 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
منظورتون چیه  چجوری مشخص نبود

زود جوش میاره و عصبی میشه 

خب اوحوقت ک اومد خاستگاریم و چند باری ک رفتیم بیرون ک خودشو نشون نداد 

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

من از زندگی مشترکم خیلی راضی ام بنظرم زندگی متاهلی برای من مثل بهشت بود چون شرایط خانوادگی خودم زیاد خوب نبود ...فکر نمیکردم شوهرم اینقدر صبور باشه البته گاهی ام پیش میاد که ناراحتم ولی درکل خیلی راضی ام خداروشکر ... فقط اینکه شوهرم قبل ازدواج یعنی زمان دبیرستان و نوجوونیش عاشق یکی بوده البته بعدشم کامل فراموشش کرده چون میگفت عشق کودکانه بوده وقتی ام‌منو دیده به گفته ی خودش تازه فهمیده عشق واقعی چیه و رابطمونم خیلی عاشقانست... شوهرم خودش اون دختررو رها کرده ولی این موضوع خیلی برام ناراحت کنندست تنها چیزی که ازارم میده همینه ... البته اخلاقای خاصی ام داره ولی خب من باهاشون مشکلی ندارم مثلا اهل مهمونی نیست فرقی ام نداره خونه ی فامیلای من یا خودش ...من همیشه تنها میرم مهمونی مگر ایکه خیللیییی استثناپیش بیاد ولی ازاین موضوع ناراحت نیستم 

خدا رو شکر بقیه فاکتورا 

مثل سالم بودن

مقید بودن

متعهد بودن

اخلاق معمولی رو ب خوب

و....

همه رو ازقبل پیش بینی کرده بودن و دقت کردن و خوبه

ولی این یکی. و اصلا بهش دقت نکردم متاسفاته

زود جوش میاره و عصبی میشه  خب اوحوقت ک اومد خاستگاریم و چند باری ک رفتیم بیرون ک خودشو نشون ند ...

ما ی دبیر دینی داشتیم میگفت هر وقت خواستید ازدواج کنید یبار اعصاب طرف رو تا سر حد مرگ خورد کنید ببینید واکنشش چیه 🥲😂

فک کنم بنده خدا راست میگفت

ما ی دبیر دینی داشتیم میگفت هر وقت خواستید ازدواج کنید یبار اعصاب طرف رو تا سر حد مرگ خورد کنید ببین ...

ارع واقعا