2777
2789
عنوان

بنظزتون جدابشم؟

153 بازدید | 11 پست

توعقدیم شوهرم ازمن خیلی پایینتره ازنظر ظاهری فرهنگی حتی اخلاقای من محکم‌و قوی تره نسبت به اون که مرده...اونجاش‌‌کوچیکه ۸cmنهایت ۹cm  هوش اقتصادیش خیلی ضعیفه همش من باید بگم بگرد دنبال خونه بگرد دنبال مغازه با پولت اینکارو بکن‌ اگ‌نگم خیلی خونسردهههههه‌ همه اینا دست به دست هم دادن که شوهرم واسم یه مرده قویه باجذبه نباشه.... و واقن الان دیگه دوسش ندارم😭😭😭😭😭هیچ علاقه ای بهش ندارم فقط یه حس وابستگیه توبغلش بودم و اینارو دارم بخدا نمیدونم چکارکنم دلم میخاد جدابشم😭😭😭ازونظرف همه میگن پسر خوبیه ارومه کاریه خب کاریه ولی بدون عقل کارمیکنه صب تاشب اخرشم 

خوبه مهربونه ارومه ولی بخاطر دلایل بالا دوسش ندارم خداااا جدا بشم بعدن پشیمون نمیشم؟

عزیزم وقتی دوسش نداری ادامه بدی که چی معذرت میخوام ولی دوروز دیگه میری خیانت میکنی دوروز دیگ افسرده میشی مگه نیاز جنسی چیز الکیه وقتی نمیتونه خوب تورو راضی کنه چرا باید ادامه بدی بچه دار بشی  و فقط اون بچرو حیف کنی عزیزم واقفا اگ میدونی دوسش نداری  جدا شو خیلی برات سخت میشه بعدا مطمعن باش پشیمون هم نمیشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن و مرد تکمیل کننده هم هستن

عوضش شما زرنگی ، با هوشی ، هوش افتصادی داری

شاید اگر هفت خط و کارکشته و همه فن بود بیشتر به مشکل میخوردی 

اینکه دوستش نداری رو هیچ کس نمیتونه بهت بگه دوستش داشته باش

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

بنظرم حق داری اگر خیلی سختته وقابل تحمل نیس الان طلاق بگیری هم به خودت هم به بچه ایندت لطف بزرگی کردی

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

افسرده شدممممم بخدا بعضی وقتا‌تو خیابونا راه میرم‌و گریم میگیره

خیلی اشتباهه ادامه دادن عزیزم چون نه تنها بعدا ععاشقش نمیشی بلگه هزار جور فکر و خیال میکنی و ممکنه به خیانت فکر کنی جداشو تا یه بچه این وسط نیست