واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از نزدیک نمیشناسمش رو شخصیت واقعیش نمیتونم نظر خاصی بدم ولی از جهت اینکه برنامه هاش بیشتر درمورد خداو اهل بیت و دین هستش و اروم صحبت میکنه واهل حاشیه نیستش برای جذب فالویرو اقامت تو کشورای دیگه مردمو بجون هم نمیندازه برام بشدت قابل احترامه
تحمل آدم به این مثبتی و با ادبی رو ندارم 😂😂در نتیجه تا ابد شوهر خودم
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
چقدر این آدم چندشه یکبار تو محله برادرم دیدم همه پشتشون رو بهش میکردن با تنفر نگاش میکردن&nbs ...
احتمالا اینایی که متنفر بودن به احتمال خیلی زیاد ادعاشون میشه دینشون انسانیته و فکر میکنن بقیه باید به تمام عقاید حتی شیطانپرستیو انواعو اقسام انحرافات جنسیو ...بشدت احترام بذارن وهیچ کسو حتی تنفروشا ... رو نباید قضاوت کنن فقط و فقط کسایی که عقاید دینی و مذهبی دارن از نظرشون منفورن و حق ابراز عقیده ندارن البته که لیاقت هرکس باندازه ی انتخابهاش هستش