2777
2789
عنوان

موندم درس بخونم یا سالن باز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 36 پست
با سهمیه منطقه۳ برابره دیگ خودت تاتهش برو

دقیقا کجاش برابره ؟

من طرف میشناسم با سه هزار منطقه ی سه شده زیر هزار سهمیه ۵ درصد !اگه این برابریه پس من ریاضیم ضعیفه 😂به مراتب بهتر از حتی منطقه ی سه هم هست فقط مثل ۲۵ درصد تاثیر فضایی نداری ولی در هر صورت بازم بهتر از سهمیه مناطقه 

همکلاسی من تو منطقه یک درس میخونه بعد میره تو روستا امتحان میده تا سهمیه پنج درصد رو داشته باشه خیلی ...

اون ۵ درصد نداره ،همون سهمیه ی منطقه ی سه هستش احتمالا که شما میگی 

اره درست میگی ،بچه های منطقه ی سه بعضیاشون حتی با وجود در دسترس بودن بازم دسترسی گاها ندارن و حتی حق اونا رو هم میخوره ،کلا کار قشنگی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا کجاش برابره ؟ من طرف میشناسم با سه هزار منطقه ی سه شده زیر هزار سهمیه ۵ درصد !اگه این برابریه ...

دیگ من خودم داشتم 

با اشنا وای فلانی میشناسم اوا یه کارنامه تو اینستا دیدم اطلاعات نمیدم که عزیز

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

دیگ من خودم داشتم  با اشنا وای فلانی میشناسم اوا یه کارنامه تو اینستا دیدم اطلاعات نمیدم که عز ...

خوب پس منطقه ی سه نبودی ! خودتم داشتی دلیل براین نیست که درست میگی،یه کارنامه هم ملاک نیست ،باید چندین تا و تو بازه های مختلف بررسی بشه ،چندین کارنامه ی درست و حسابی دیدم از کسی که منطقه ی سه داشت و ۵ درصد با هم ،از یه بازه ای تاثیرش زیاد و زیاد تر میشه شاید برای کسی که دو رقمی باشه و زیر هزار منطقه آنچنان تاثیری نداره ولی برای بعدش نسبت به سه هم قبولیش بهتره هم خیلی تاثیر داره 🙃رتبه ی منطقه ی سه رو هم به تناسب تقسیم بر دو و سه و الی بیشتر میکنه 😶

خوب پس منطقه ی سه نبودی ! خودتم داشتی دلیل براین نیست که درست میگی،یه کارنامه هم ملاک نیست ،باید چند ...

دختر خوب این حجم از مقاومت واسه چیه😂😂😂

میگم خودم جزوشون بودن دوسال پیش بدون سهمیه پارسال با سهمیه کارنامه واسه خودمم بوده نه این پیجا که معلوم نیست کی میزاره اصل هست یا نه

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

دختر خوب این حجم از مقاومت واسه چیه😂😂😂 میگم خودم جزوشون بودن دوسال پیش بدون سهمیه پارسال با سهمی ...

مقاومت شما رو من درک نمیکنم 😶میگم کارنامه ی واقعی دیدم ...

اوکی ،شما راحت باش ،چون حرفم غلط نیست نمیپذیرم حرفتونو ،همه میدونن دیگه 😶۵ درصدیا هم از جمله خود شما کتمان میکنی واقعیت رو چیز عجیبی نیست ،زیاد دیدم شبیه شما رو ،موفق باشید 

مقاومت شما رو من درک نمیکنم 😶میگم کارنامه ی واقعی دیدم ... اوکی ،شما راحت باش ،چون حرفم غلط نیست ن ...

راحت باش هرجور میخوای قبول کن 

من کارنامه خودمو میگم نه کس دیگیو