2777
2789
عنوان

هزینه سزارین بیمارستان نیکان

17181 بازدید | 22 پست

اگه تازگیا سزارین کردید تو نیکان اقدسیه یا نیکان سپید ممنون میشم هزینه ش رو بگید 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کدوم دکتری؟

دکتر مهرنوش امیری 

امروز تو مطبش یه ۴۵ تومن شنیدم . خواستم بدونم این دستمزد خودشه فقط 😱 یا کل هزینه بیمارستان و دکتر 

من زایمان نکردم زنگ زدم پرسیدم  اتاق خصوصی هم بازم هزینه میاد روش  یه دکترش زیر میزی نمی ...

اها . ممنون عزیز

اوه امیری رو همه میگن خیلی زیر میزی میگیره از یکی سکه تمام خواسته

اگه ۴۵ دستمزد خودش باشه که برم دکترمو عوض کنم زودتر 😂

کسی بخواد از بیمه تکمیلیش استفاده کنه چجوریه؟

نمیدونم والا . فکر کنم دستمزد خود دکتر رو هیچ بیمه ای نده 

سلام ببخشید اون خانم که دیدید  بیرون از خونه هم ارایش میکردن؟  اگه بله در چه حد؟

نه عزیز . دوستم خودش حافظ قرانه . فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر . دکترا هم بهشتی قبول شد . به شدت باهوشه . و به شدت مذهبی . اصلا اهل ارایش اینا هم نیست . فقط رسیدگی به پوست و ضد افتاب و ... .