2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن و بچه دارن

939 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من ۲ ساله که بخاطر خیانت همسرم جدا شدم . حضانت دختر ۵ سالم به منه ... 

بگذریم ک چقدر اذیت شدم...بابای دخترم با همون خانومه  تازگیا ک خیانت کرد ازدواج کرده( خانومه پسر ۱۲ ساله داره که پیش خودشه ) و زمانی ک شوهر داشت من متوجه خیانت بابای دخترم شدم. 

سه روز در هفته کامل پیش باباش هست دخترم و تازگیا میبره پیش خانومه و خودش میره کاراش انجام میده یا میخوابه 

این خانومه دختر من رو بیرون ، خونه مادرش و .... میبره..... من خیلی ناراحتم و از غصه سه روزه ک نخوابیدم نمیدونم چیکار کنم ..شما بچه هاتون پیش کی هست ؟ چجوری دوری فرزندتون تاب میارید؟؟؟ لطفا ارومم كنيد....🥹

جانم منم طلاق گرفتم  

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خب وقتی شوهرت نمیتونه نگه داره نزار بچه رو ببره چجوری تحمل میکنی با اون خانوم بره؟ چطور اعتماد میکنی که اتفاقی برای دخترت نیوفته؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم بچه داري؟؟

اره ی دختر 4

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خب وقتی شوهرت نمیتونه نگه داره نزار بچه رو ببره چجوری تحمل میکنی با اون خانوم بره؟ چطور اعتماد میکنی ...

همين ديگه نميتونم تحمل كنم حالم بده .. خب برم شكايتم كنن ميگن زنشه .. نميگن؟؟؟

حقیقت من نمیفرستم بره اونجا 

خب ولی تو شرایطت فرق میکنه میگی خانومش یک پسرم داره

با شوهرت منطقی صحبت کن دلشو به رحم بیار

لااقل دخترت رو بزار خونه مادرش اونجا بره بچه رو ببینه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

من همسر ستبق زن نگرفته و گفتع  دیگ   غیر از من زنی نمیگیره  از این بگذریم ک اینا دروغه 

ـ نزدیک یکماهه دخترم پیش باباشه   من دارم از غصه  میمیرمنم

بنظرم سعی کن دخترت پیش خودت باشه

پيش خودته؟؟

بیشتر اوقاقت

ببین با باباش حرف بزن بگو بیا بچه رو ببین و برو. ولی نمیزارم با کس دیگه بره جایی.الان دوره بدی شده واقعا آدم بچه رو با خواهر و برادر خودشم نمیتونه تنها بزاره چه برسه به زن بابا.به باباش بگو وقتی خودت نیستی نبرش دیگه. یا روزای تعطیل ببر که کلا با خودت باشه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

به هر حال تو اون خونه پسر نوجوان هست با پدرش در میون بذار آخر هفته بیاد ببرنش بیرون 

مرض داده بچه رو میگیره که حتی نمیخواد باش وقت بگذرونه؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!