2777
2789
عنوان

خونه 😵

87 بازدید | 7 پست

توی سایت دیوار دنبال خونه گشتید ؟؟

مبالغ پایینشو دیدید ؟ البته مبالغ پایینی وجود نداره الان ۲۰ متر خرابه شونم به قیمت خون باباشون میفروشن ...

واقعا اسم اونارو میشه گذاشت خونه !

معمار و طراح و سازنده و نقشه کش اون مدل خونه ها کی بوده انقدر زشت و داغون ساختن 😑🥴

امیدوارم کسی توی شرایط اضطرار قرار نگیره که مجبور به خرید و اجاره ی اون مدل خونه ها باشه . 

بعد توی این خونه ها خانواده بچه ها زندگی میکنن ..

مهمون دعوت میکنن 

دختر و پسر دم بختشونو سروسامان و ازدواج میدن .

بی امکاناتی و ناامنی و شلوغی منطقه اش یه طرف ، 

نقشه و مدل خونه که بیشتر به طویله شبیه هست ، یکطرف .

واقعا بعضی ها ناچارن اینجور جاها حتی مستاجر بشن . 

هیچ امیدی هم نیست وقتی هر سال قیمتا و وضعیت اقتصادی بدتر میشه ... 

شما در چه حالین ؟

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
شما واسه فروش میگردی  ما واسه اجاره ما مثل هم نیستیم 😬😅

نه منم دنبال خریدم 

انشالله هممون صاحب خونه ی خوب بشیم .

نمیدونم شرایطتت چجوریه ولی تیرماه مسکن مهر ثبت نام کن . 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی با همین مدل زندگی نفسی میاد ومیره ما هم صبر پیشه میکنیم وشکر میکنیم تا روزی که این نفس قطع بشه ...

به امید خالق جهان هممون طعم رفاه و ثروت و خوشبختی رو بچشیم 🙏🌸

الحمدلله ما مشکل نداریم ولی از طرف خیریه رفته بودیم یه خونه اجاره کنیم برای یه بنده خدایی پول زیادی نبود و خونه هایی رو تو مشهد دیدم که واقعا افتضاح بود کم جا و ساخت و ساز اشتباه و بوی خیلییییییی بدی میدادن 

مسکن مهر هنوز مگه ثبت نامی داره شرایطش چجوریه

توی گوگل سرچ کن مسکن مهر 

هم به مجردا هم به مطلقه ها هم به سرپرست خانوار ها تعلق میگیره . باید شهر مورد نظر حداقل ۵ سال زندگی کرده باشی . 

هر سال تیرماه ثبت نامش هست . 

الحمدلله ما مشکل نداریم ولی از طرف خیریه رفته بودیم یه خونه اجاره کنیم برای یه بنده خدایی پول زیادی ...

اره بخاطر فاضلابشه