2777
2789

پدرم برای سال نهم_دهم داداشم ثبت نام کرده چون امسال ادغام شده آزمون سمپاد و نمونه، اولویت هارو اشتباه کرده اول زده نمونه بعد تیزهوشان 

الان داداشم خیلی ناراحته، کلی گریه کرد ناهار هم نخورد. بچه یه عالمه درس خونده الان چیکار کنیم؟ اگر درحد تیزهوشان بزنه قبول میشه؟ چون اولویت دوم تیزهوشان زدن براش

خب پیگیری کنین. اون سایت پشتیبانی نداره؟

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافی نت ثبت نام کرده حقیقت نمیدونم

برین کافی نت دوباره 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

داداشت تیزهوش نیست سختکوش تیزهوشای واقعی ک من تا حالا دیدم بدون یک صفحه درس خوندن بدون یک نیم ساعت حتی کلاس رفتن ازمون قبول میشن و همه چیز براشون راحته و هیچ استرسی ندارن اینقدر راحت بیخیالن. این سختکوش ها هستن ک همیشه کلی درس میخونن و کلاس میرن تا این مدارس قبول بشن و واقعا هم نمیدونم چه جایزه ای قرار بهشون بدن در صورتی ک دانشجو دانشگاه ازاد ارشد می‌ره ایتالیا مفت مجانی اپلای میکنه همونجا هم دولت خرجش میده بعدش هر کشوری خواست راحت میره کشور ما هم درگیر سمپاد و از موج مهاجرت تحصیلی اسان روحشم خبر نداره

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

عزیزم تیزهوشان نمرش متفاوت میاد ونمونه متفاوت شاید از هر دو قبول بشه ،بچه ها یه امتحان میدن ولی برای دو مدرسه نمرات متفاوت در میاد اگر تجربی باشه که تیزهوشان ۶ تا برمیدا ن ولی نمونه ۴۰ نفر ولی رشته ریاضی باشه بالای ۲۰۰ نفر چه تیز وچه نمونه البته بهتره برین از یه جای مهم هم بپرسین ولی قانون اینه