2777
2789
عنوان

گریه

79 بازدید | 5 پست

از خیانت شوهرم کارم شده صب تا شب عذاب کشیدن و گریه کردن.....‌۱۴ ساله عروسی کردیم..... صد بار ب من خیانت کرده... بار آخرشم قول داد و قسم خورد ک تکرار نکنه..... ولی من نمیتونم قبولش کنم ... عصبی و پرخاشگر و افسرده ام.....‌مدام با بچه‌هام بحث میکنم ..حوصلشونو ندارم..... شوهرم میگه ببرمت دکتر..نمیتونم باش کنار بیام حتی اگ دیگه تکرار نکنه و آدم بشه....اونو مقصر مریضی و افسردگیم میدونم.... حس میکنم باید ی جوری ازش انتقام بگیرم...نمیدونم چی حالمو خوب میکنه ..... شاید مردن و رها شدن

سلام امیدوارم تو شرایط قبل مجدد قرار نگیری و آرامش به زندگیت برگرده، بنظرم نیاز نیست شما تنها برید د ...

رفتیم مشاوره قبلا .. مشاورم گفت طلاق بگیر.ولی من عرضه اشو ندارم.....نمیتونم از دخترام دل بکنم .... گاهی وقتا میگم کاش واقعا مادر نداشته باشن تا اینکه اینهمه من دق دلمو سر این دوتا بچه خالی کنم‌

رفتیم مشاوره قبلا .. مشاورم گفت طلاق بگیر.ولی من عرضه اشو ندارم.....نمیتونم از دخترام دل بکنم .... گ ...

من مجدد تاپیکتو خوندم اگه میگی بار اول و دومش نیست بنظرم اول یه شغل آزاد چیزی جور کن شاغل شو بعد جداشو،البته اگه میتونی اثبات کنی خیانتشو امکان اینکه دختراتو بگیری هست اما قبلش با یه وکیل مجرب صحبت کن خیلی می‌تونه کمکت کنه

خدایا شکرت♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتیم مشاوره قبلا .. مشاورم گفت طلاق بگیر.ولی من عرضه اشو ندارم.....نمیتونم از دخترام دل بکنم .... گ ...

یه مادر جدا شده با روحیه ی خوب بهتر از یه مادره که تحمل کرده و روحیه ی افسرده و داغونی داره

خدایا شکرت♥️