2777
2789
عنوان

عکس کادو تولدم 🤣❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 4501 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدین حذف کنم میترسم از عکس شناسایی شم 😂🫤

میشه از امضات بگی تاپیکات زیاده حال ندارم بگردم ببینم تو کدوم توضیح دادی

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
میشه از امضات بگی تاپیکات زیاده حال ندارم بگردم ببینم تو کدوم توضیح دادی

عزیزم عموم پدر شوهرمه. پنجشنبه جمعه ها خونه باغش درخت هارو اب میداد منم میرفتم پیشش معمولا خودش زنگ میزد بیا . پنجشنبه شب بهم زنگ زد بیاین مهمونی داشت تو خونه نرفتم همسرم خسته بود گفت تو ک فردا میری امشب نرو ب عموم گفتم فردا میام گف برا ناهار بیا کارت دارم فرداش ظهر اماده میشدم برم ک خوااهرشوهر زنگ زد خبر داد... و جریان امضام اینه ک زیاد ب خوابم میومد میگف چرا جمعه نیومدی منتظرت بودم ..

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

عزیزم عموم پدر شوهرمه. پنجشنبه جمعه ها خونه باغش درخت هارو اب میداد منم میرفتم پیشش معمولا خودش زنگ ...

خیلی دارک و کمی ترسناکه قضیه:(خدا بیارمزتش

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

جریان امضات چیه

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤