2777
2789

تاپیک قبلیم درمورد سزارین اختیاری بود.با توجه به زایمان قبلیم که بچه درشت بود و افتادگی رحم و مثانه و شقاق بواسیر گرفتم  و کلی دکتر و دوا کردم تا شقاقم بهتر شده الان گفتم اگه بشه سز کنم که اونا بدتر نشن اول دکتر گفت میشه حالا نزدیک زایمانمه میگه نمیشه جراح عمومی هم که قبلا پیشش رفتم میگه برو طبیعی بعد بیا شقاق و بواسیر عمل کن.تازه اینسری فتق نافم دارم تپش قلبم یهو گاهی بی دلیل میاد سراغم🤦‍♀️.حالا به اینا کار ندارم دیگه امروز رفتم کلاسای زایمان و با محیط بیمارستان آشنا بشم ماما شرایط سری قبل رو پرسیده میگه بنظر من تو سزارینی میشی برو متخصص قلب و جراح عمومی پیگیری کن .تازه از این دکتر اون دکتر خلاص شدم و خودمو آماده زایمان طبیعی کردم .باز باید بیفتم تو راه دکترا🤦‍♀️هفته ۳۶ وزن بچه ۳۱۰۰ بود میگه تا موقع زایمانت ۴ میشه خودت اذیت میشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زایمان دوم راحتره فاصله سنیشون گم باشه ک عالی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اگه زایمان اول بودی میگفتم برو سزارین شو ولی الان که ی دونه طبیعی زاییدی شکمتو الکی پاره نکن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چه کاسبی راه انداختن 

یعنی چی برو طبیعی بعد بیا اونا رو عمل کن 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
دکترت بیعورهک الان میگه نمیشه ارزش داره پیگیری کن سز بشی

دیگه با این اوصاف پیگیری که میکنم چون بعدا بلایی سرم بیاد میگم کمکاری خودم بود ولی واقعا از این دکتر و اون دکتر خسته شدم هرکسی هم یه نظری داره اصلا نمیدونی چی درسته چی غلط

عزیزم خب چرا طب سنتی رو امتحان نمیکنی؟! 

همه اینایی که گفتی تو طب سنتی براش تدابیری هست 

که اگه قبل زایمان و بعدش انجام بدی رفع میشه گلم 

فتق ناف هم خیلی ساده برطرف میشه 

اگه دوس داشتی امتحانش کن 

فقط حواست باشه اگه رفتی طب سنتی حتما پیش یه کاربلد برو که همون یه بار برات کافی باشه 

دکترا معمولا اینکارا رو میکنن که پول بیشتری بگیرن 

دور از جون شما مگه آدم دیونه ست بره طبیعی زایمان کنه 

که شقاق و اینا بگیره بعد بره دوباره عمل کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من ده روز پیش زایمان طبیعی داشتم بچه سوم نسبت به زایمان قبلیم زمانش کمتر بود بخیه هم کمتر خوردم فقط دکترا اذیتم کردن وگرنه اگه اذیتم نمی‌کردن زایمانم خیلی بهتر بود البته بچم سه کیلو و سیصد بود وزنش انشاالله شما هم هر چی به صلاحتونه پیش بیاد براتون هر دو تون هم سالم باشین

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
اگه زایمان اول بودی میگفتم برو سزارین شو ولی الان که ی دونه طبیعی زاییدی شکمتو الکی پاره نکن 

شما راست میگی خودمم سز زیاد دوست ندارم ولی نگرانیم شقاقه که اون تایمی که خونریزی داشتم واقعا پدرم دراومده بود فقط همینو میترسم بدتر بشه آدم هر روز باهاش درگیره خب