2777
2789
بعدش اذیت نشدن :چندروزه خوب شدن گلم؟ پسرمنم ۴سالشه قراره ختنه لیزری کنیم میگن دوره نقاهتش کمتره&nbs ...

چرا تقریبا تا ۲ روز اذیت بود.من روز بعد از ختنش بردمش خونه مامانم تا ۳ روز اونجا بودیم که حال و هواش عوض بشه و بازی کنه چون تو خونه همش گریه میکرد و راه نمیرفت

من در مورد لیزری چیزی نشنیدم.ان شاالله به سلامتی عملش کنین.دیگه کاریه که تهش باید انجام بدیم.من نوزادی میخواستم انجام بدم که پدرشوهرم نذاشت موند تا اون مرد تا ما تونستیم بچه رو ختنه کنیم

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشمو کلاس۵ ختنه کردن...مامانم هی پس مینداخت ک میخام جشن بگیرم جشن بگیرم...آخرش هم بدون جشن وتوکلا ...

وای چقدر بزرگ طفلک

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
بعدش اذیت نشدن :چندروزه خوب شدن گلم؟ پسرمنم ۴سالشه قراره ختنه لیزری کنیم میگن دوره نقاهتش کمتره&nbs ...

لیزر کلاهک بچه رو کج میکنه و ممکنه انسداد بگیره بدتر دوباره کاری شه

چرا نگذاشت .یعنی مخالف ختنه بود

نه میگفت باید بزرگ بشه بچه نوزاد نباید ختنه بشه. دخالتای بیجا اونم نه از سر دلسوزی از سر اینکه من میفهمم و شما نمیفهمین

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40