2777
2789

سلام به همه دوستای نازنین و عزیزم که اینقد محبت دارن و هم تو پیام خصوصی و هم تاپیکم اینقد از حال من جویا میشن و دل من رو به وجودشون گرم میکنن

من از لجاظ جسمی سخت ترین عید زندگیم رو گذروندم چند بار کوتاه و طولانی مجبور شدم بستری شم و دچار عفونت شده بودم تو مجاری ادراری و خیلی درد و سختی کشیدم ولی حالم واقعا خوب بود چون بلاخره به چیزی که از بچگی میخواستم رسیده بودم و خوشحال بودم و یک لحظه هم پشیمون نشدم از عملی که انجام دادم و از لحظه به لحظه زنونگیم سعی میکردم لذت ببرم شاید بخندین بهم ولی همین که ست بیمارستانی من صورتی بود اسم بالای سرم اسم زنونه ی من بود حس خیلی خوبی بهم دست میداد تو اون شرایط سختی که داشتم 

الان بالاخره حدود چند روزه حالم خیلی بهتر شده و سوزش و دردم تقریبا تموم شده و دکتر اطمینان داده که دیگه قرار نیست برگرده فقط چیزی که خیلی دلم سوخت و از دستش دادم ماه رمضون بود که نتونستم روزه بگیرم امسال رو و شب قدرا نتونستم قران سر بگیرم چون حال خیلی خوبی نداشتم و درد زیاد داشتم مجبور بودم مسکن سنگین استفاده کنم و از دستش دادم تا سال دیگه ولی مطمعن بودم شما دوستای خوبم به یادم بودین و برام حسابی دعا کردین و این تاپیک رو زدم که هم از نگرانی در بیارم شما دوستای خوبمو هم ازتون بابت حضور گرم و صمیمتون تشکر کنم ممنونم ازتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا اصلا برام قابل باور نیست ولی خب موفق باشی🌹

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

نمیدونم چرا اصلا برام قابل باور نیست ولی خب موفق باشی🌹

ممنونم ازتون حق دارید هنوز تو ایران این مسعله خیلی عادی نیست و جا نیوفتاده ولی امیدوارم امثال ما ترنسها تو ایران بتونیم زندگی عادی و بهتری داشته باشیم

ممنونم ازتون حق دارید هنوز تو ایران این مسعله خیلی عادی نیست و جا نیوفتاده ولی امیدوارم امثال ما ترن ...

بله دقیقا 

برات آرزوی موفقیت دارم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من همیشه دنبالت میکردم و به خودم حق پرسیدن سوالی‌و ندادم که ناراحتت کنه فقط یه چیزی، الان که باردار نمیشی بنظرم اگه یه روز خواستی تشکیل خانواده بدی حتما اقدام کن به بهزیستی هم خودت مادر شدن‌و تجربه میکنی هم یه فرزند میتونه حس‌ کنه تو یه خانواده داره بزرگ میشه حتی اگه قصد ازدواج هم نداری بهش فکر کن😉

سلام اومدم سایت دیدم جواب دادی خیلی خوشحال شدم خدارو شکر که سلامتی مراقب خودت باش برای روزه هم بعداً قضا کن و همین که دوست داشتی ونتونستی خدا برات قبول می‌کنه 

خودت میدونی من موافق کارت نبودم خیلی سعی کردم ولی خوب انتخابت رو کرده بودی حالام که دیگه عمل کردی دیگه باید هواتو هرچند با دو جمله نوشتن داشته باشیم 

مراقب خودت باش ایشالا دیگه بیمارستان نری 

من همیشه دنبالت میکردم و به خودم حق پرسیدن سوالی‌و ندادم که ناراحتت کنه فقط یه چیزی، الان که باردار ...

سلام ممنونم از پیشنهادت و خودم هم بهش فکر میکنم و فکر کردن به اینکه روزی مادر بشم عرش لذته برام

سلام اومدم سایت دیدم جواب دادی خیلی خوشحال شدم خدارو شکر که سلامتی مراقب خودت باش برای روزه هم بعداً ...

ممنونم ازت حمایتت و درک بالات و اینکه حس میکنم شما خیلی خانم خوش قلب مهربون و با معرفتی هستین که اینجوری خالصانه هوامو دارید ایشالا آینده و زندگی خیلی شاد و خوبی در انتظارتون باشه

تاپیکتو سیو داشتم هروز چک میکردم  امروز نتونستم بیام سایت تازه دیدم تاپیک زدی واقعا از ته دلم ب ...

ممنونم بابت اهمیتی که میدین و هوامو دارید و من واقعا دلم قرصه به بودن شما دوستای عزیز و مهربون 

ایشالا بهترین اتفاق ها براتون رقم بخوره