2777
2789

سلام دوستان 

اگه بخواین از اول ماه فروردین تا الان بابت یه چیز کوچیک شکر گذاری کنید اون چیه ؟

من خودم بابت پدر بزرگ و مادر بزرگ عزیزم که امسال تونستم خونشون عید دیدنی برم و باز هم روی ماهشونو ببینم 

شما ها چی‌؟

خدایا شکرت تعطیلات تموم شد همسرم رفت سر کار راحت شدم  خدایا امسال دیگه هیچ روزی تعطیل نباشه حتی ...

اینو قبول دارم که مرد ها نباید تو خونه باشن و واقعا اذیت میکنن 

ولی نه دیگه در این حد 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو قبول دارم که مرد ها نباید تو خونه باشن و واقعا اذیت میکنن  ولی نه دیگه در این حد 😂

سه روز عید فطر فقط جلو تلوزیون دراز کشید نه حرفی نه تفریحی میگه روز تعطیل باید تجدید قوا کنم فقط خورد و خوابید نه میشه جارو زد نه کار خونه و.....کلا روزای تعطیل پاش رو خرخره منه 

سه روز عید فطر فقط جلو تلوزیون دراز کشید نه حرفی نه تفریحی میگه روز تعطیل باید تجدید قوا کنم فقط خور ...

همین که بهت غر‌ نمیزنه برو خداروشکر کن 

حداقل جلو تلوزیون بوده کاری به کارت نداشته 

جارو بعد هم میشه زد 

ولی اینکه بیرون نرفتین بده 

بهش غر‌ بزن بگو باید منو‌ببری‌ بیرون مگه چند بار از این تعطیلات داریم تو ماه 

پارکی جایی میرفتین

همین که بهت غر‌ نمیزنه برو خداروشکر کن  حداقل جلو تلوزیون بوده کاری به کارت نداشته  جارو ...

من و بچه ها حاضر شدیم گفت نمیام ما هم لباس در آوردیم نشستیم خونه کلا بد سفره تفریح خراب کنه خودم و بچه ها خودمون میریم بیرون میگردیم فکر کن ۳ روز تمام منتظر شنبه بشینی هیچ کاری نکنی خیلی سخته 

من و بچه ها حاضر شدیم گفت نمیام ما هم لباس در آوردیم نشستیم خونه کلا بد سفره تفریح خراب کنه خودم و ب ...

اخلاقشون مثل بابای منه 

منو مامانم هر جا بخوابم میریم 

بابل اصلا اهل تفریح نیست دیگه هم اصرارش نمی‌کنیم چون فایده ندارن 

با مترو یا اتوبوس میریم